KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Kültür/Sanat

Gölet Amfi’de İlk Tiyatro 12 Eylül’de

Gölet Amfi’de İlk Tiyatro 12 Eylül’de

3 Eylül 2014 Saat: 16:15
Gölet Amfi’de İlk Tiyatro 12 Eylül’de
Gölet Amfi’de İlk Tiyatro 12 Eylül’de
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Belediyesi tarafından geçen yıl faaliyete başlayan Hüsnü Kahraman Kültür Parkı alanına yapılan 3 Bin kişilik kapasiteye sahip Amfi’de ilk tiyatro etkinliği Dost Sanat Tiyatro Grubu tarafından 12 Eylül’de yapılacak.

BİLETLER SADECE 10 TL

Okulların açılmasına kısa bir süre kala kültür ve sanat etkinliği ile eğitim ve öğretim yılına merhaba demek isteyen Akhisarlılar için kaçırılmayacak bir fırsat. Dost Sanat Tiyatrosunun organize ettiği “Kukla Sa-Ze’nin Riyası” isimli tiyatroda yaklaşık 60 kişilik bir ekip yer alacak.

Dost Sanat Tiyatrosu Ekibi

Dost Sanat Tiyatrosu son 4 yıldır çeşitli il ve ilçelerde faaliyetine devam etmektedir. 2013 yılında Akhisar’da kurumsallığına kavuşmuş ve repertuar ekibi olma hedefi ile faaliyetlerine devam etmektedir. Oyunları klasik yazarların dışında uyarlamalar ve müzikaller ile sahne gösterilerini sunmaktadır. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde 4 faklı oyun ve 17 turne ile 1. Sanat yılının sonunda halkla buluşmuştur. Ekibin vizyon ve misyonu tiyatro ana sanat dalını dinamik enerjiyle devam etmesidir.

Proje

Dost Sanat Tiyatrosu 1. sanat yılını amfi tiyatroda “KUKLA” adlı oyun ile Türkiye genelindeki diğer özel ve profesyonel ekiplerle birlikte hem kutlamak hem de sanatsal bir gösteri ortaya koymak istiyor.

Kapsam

Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Amfi Tiyatro’da profesyonel bir ekiple ortak üretim içerisinde bulunarak gösteri yapacak ekip, tiyatroyu sinema salonlarından bir nebze uzaklaştırmak adına Türkiye genelindeki tüm özel tiyatroların yönetmenleri davet edilerek bölgesel bir bütünleşmeyi ve bu bütünleşmenin sonucu olarak ileriye yönelik projelerin oluşturulması sağlanmak istiyor. Bu projenin hayata geçirilmesi adına birleşme ve ilk görüşme noktasının Dost Sanat Tiyatrosunun 15 Ağustos 2014’te Gölet Amfi Tiyatroda yapılacak “Kukla” adlı oyunda bu birleşmeyi gerçekleştirmek olacak.

Amaç

Dost Sanat Tiyatrosu amaçlarını diğer ekiplerle yarış içerisinde olmak değil ulusal bazda yapılan her projelerde bütün ekipleri birbirleri ile iletişim içerisinde olması ve iş birliği ile hareket edilmesini sağlamak olarak açıklıyor. Amfi tiyatroların konserlere özel alanlar olmadığını çok amaçlı programların yapıldığı yer olarak korunmak ve bu alanların asıl sahiplerinin tiyatro olduğunu kurgulamak.

Organizasyon

Oyun: KUKLA

Yazar: Halit BOZTEPE

Yer: Akhisar Amfi Tiyatro

Tarih: 15 Ağustos 2014

Ekip: Dost Sanat Tiyatrosu

Türkiye genelindeki özel ve profesyonel ekipler

Oyun özeti: Günümüz 300 yıl öncesinde var olan bir Ütopya şehrinde adalet ve yargı sisteminin işleyişi ve içtihatlara bağlı hüküm kararlan buna bağlı olarak toplumun yaşayış alanlarından kesitler sunarak hayata karşı sessiz duran birinin aşık olması ve bir meleğe toplum karakterlerinin simgelerinin bürünmesi.

Proje Çalışmaları

Halkla ilişkiler, reklam-pazarlama-organizasyon sorumluları ofis çalışanlarıyla beraber 12 kişilik kadronun en ince detayı bile planlanarak hareket etmesi bu kadronun oyunculardan ayrı olması ve bu kadronun sadece tiyatro yelpazelerini bir araya getirmek için sorumlu tutulmuşlardır.

Müzik

Oyun esnasında kendi bestelerimiz olan canlı müzik kullanılması. Aynı zamanda orijinal kayıtlarla enstrümantal müzik kullanılması.

Dans

Madde İn Dans oyuncularının bir Ütopya kentinin kültürüne uygun olarak ve Latin figürleri taşıyarak koreografi değişiklikleri ile dekor oluşturacakları senkronizasyonlarıdır.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız