KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Kültür/Sanat

Gönlümüzden Tuale İsimli Resim Sergisi Açıldı

Gönlümüzden Tuale İsimli Resim Sergisi Açıldı

12 Nisan 2016 Saat: 15:36
Gönlümüzden Tuale İsimli Resim Sergisi Açıldı
Gönlümüzden Tuale İsimli Resim Sergisi Açıldı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Gönlümüzden Tuale İsimli Resim Sergisi Açıldı

Akhisar Metronom Haber Ajansı -MHA

Akhisar’daki sanatsal faaliyetlerinin kalbi olarak nitelendirilen Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesinde “Gönlümüzden Tuale” isimli resim sergisi açıldı.

Akhisar Halk Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla, Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde Belediye Başkanı Salih Hızlı, Meclis Üyesi Bayram Ali Kalaycı, CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ruşen Üren katılımı ile yapılan açılış töreni ardından “Gönlümüzden Tuale” isimli resim sergisi 1 hafta boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık kalacağı bildirildi.

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi Resim Öğretmeni Velhan Genç Bulgu’nun önderliğinde 27 kursiyer ilk defa yaptıkları 60 yağlı boya eseri sergileniyor. Sanat Atölyesi Kurum Müdürü Umut Ak’ın konuşmasının ardından söz alan Resim Öğretmeni Velhan Genç Bulgu, Akhisar Belediyesi’ne teşekkür ederek bir çok kursiyerin ilk kez fırçayı eline aldığına vurgu yaptı.

SANAT ATÖLYESİNİ ÖNEMSİYORUZ

Sanat atölyesi adına bir çok sergi açtıklarını ifade eden ve bu sergilerin çoğuna katılmaya çalıştığına ifade eden Başkan Salih Hızlı; “bu projemiz bizi gerçekten fazlasıyla heyecanlandırıyor. Buna çok değer veriyoruz, sanat atölyemizdeki çalışmalar bizler için çok değerli. Özellikle Akhisarlı hanımefendilerin çok önemli katkıları var. Sizlerin buraya geliyor olması bizim için çok değerli. Hepinize bütün Akhisar adına teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten burada yapılan faaliyet bu kenti zenginleştiriyor. Bu kent için bu şehir için hep beraber çok güzel şeyler yapıyoruz. Bu yansımalar ise şehir içerisinde hissediliyor. Bunun da artarak çoğalmasını istiyoruz, siz de buna gayret ediyorsunuz. Hocama ve sizlere halkın huzurunda çok teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra da sanat atölyemize katkılarınız bekliyoruz. Bizlerin sizlerden istediği tek şey bu imkanların en iyi şekilde kullanılmasıdır, siz de bunu yapıyorsunuz zaten. Hocalarımız çok özel gayret sarfediyorlar, şimdi biz konuştuk içeride siz konuştunuz onlara bakacağız inşallah” dedi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız