KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Gördes Yollarına Büyükşehir Eli

Gördes Yollarına Büyükşehir Eli

8 Eylül 2014 Saat: 16:04
Gördes Yollarına Büyükşehir Eli
Gördes Yollarına Büyükşehir Eli
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesine bağlı mahalle yollarında asfalt, onarım, satih kaplama ve yama çalışmaları başlattı. Özellikle tarımla uğraşan vatandaşlar açısından yolların problemlerinin giderilmesinin önemli olduğunu belirten Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, yolları kullanan vatandaşların problemlerini en aza indirgediklerini müjdeledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesinin bozuk olan ana arterleri ve bağlantı yollarında onarım çalışması başlattı. İlçeye bağlı Korubaşı, Sarıaliler, Dereçiftlik, Bayat, Fundacık, Kalemoğlu, Çiçekli, Dutluca, Beğel, Malaz, Börez, Kabakoz, Efendili, Oğulduruk, Akpınar, Kaşıkçı, Pınarbaşı, Kuyucak, Karapınar, Dikilitaş, Kuşluk, Çatalarmut, Kızıldam, Salur, Gülpınar, Şeyhyayla, Dalkır, Benlieli, Kobaklar, Güneşli, Ulgar, Köseler, Doğanpınar, Beğenler mahalle yollarına ihtiyaç doğrultusunda asfalt, onarım, satih kaplama ve yama çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar doğrultusunda Gördes’e ait mahalle yollarının çehresi tamamen değişti. Gördes’in tamamında gerçekleştirilen çalışma ile ilçe halkının en büyük ihtiyaçlarından biri olan yollar tamamen yenilendi.

Vatandaş çalışmalardan memnun

Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Gördes halkımız özellikle yolların kötü oluşu ve bakımsızlığından oldukça şikâyetçiydi. Bu konuyla ilgili olarak en hızlı şekilde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yollarda yaptığımız asfalt, onarım, satih kaplama ve yama çalışmaları doğrultusunda halkımızın ihtiyaç duyduğu en büyük eksikliği gidermiş bulunmaktayız. Bölge halkımızın da yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getirmeleri bizleri de mutlu etti. Çünkü Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizin eksikliklerini giderme noktasında hassas davranıyoruz. Bu hassasiyetimizin de vatandaşlarımız tarafından takdir edilmesi bizi oldukça mutlu etti. Yenilenen yollarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız