KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Görme Engelli Kadının Evinden Yedi Traktör Çöp Çıktı

Görme Engelli Kadının Evinden Yedi Traktör Çöp Çıktı

16 Mayıs 2015 Saat: 10:48
Görme Engelli Kadının Evinden Yedi Traktör Çöp Çıktı
Görme Engelli Kadının Evinden Yedi Traktör Çöp Çıktı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Yunusemre Belediyesi sınırları içerisinde bulunan 50. Yıl mahallesinde yaşayan şeker hastası ve görme engelli Emine Eroğlu (64)’na ait evden 7 traktör çöp çıkarıldı.

Yaşlılık ve görme engelinden dolayı hiçbir eşyasını atmayan ve zaman içinde çöp eve dönen konut, belediye ekipleri tarafından temizlendi, yeni eşyalar kadına teslim edilecek.

Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa çalışması sonucu Yunusemre İlçesi 50. Yıl mahallesinde ikamet eden görme engelli Emine Eroğlu’na yardım edildi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan temizlik işçileri tarafından evde bulunan ve artık kullanılamayacak durumda olan 7 traktör eşya evden çıkarıldı. Çöp evde yapılan temizlik çalışmaları sırasında eve gelerek eksikleri tespit eden Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer, “Daha önce bu evde temizlik yaparak eksik eşyaları gidermiştik. Burada yaşayan Emine annemizin daha sağlıklı ve huzurlu bir ortama yerleştirilmesi konusunda kendisini ikna edemediğimiz için burada yaşamaya devam etti. Ancak şu an durum içler acısı. Başkanımız Mehmet Çerçi, bu konuda çok hassas davranmaktadır. Haberi alır almaz hemen müdahale edilmesi talimatını verdi. Biz de eve gelerek durum tespiti yaptık. Evde temizlik çalışmalarına başladık. Temizlik işleri bittiğinde ilaçlama ekibimiz dezenfekte işlemi yapacak. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak evin eksik olan eşyalarını temin ederek, evi kullanılabilir bir hale getirdikten sonra Emine annemize teslim edeceğiz."

EVİ OTURULABİLİR HALE GETİRECEĞİZ
Mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerine de ayrıca bu vatandaşa ellerinden geldiği kadar yardım ettikleri için teşekkür eden Süzer, şunları söyledi:
"Biz, Yunusemre Belediyesi olarak 7/24 çalışmayı kendimize şiar edindik. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ile ortak çalışma yaptığımız için bu tür olaylara vakıfız ve anında müdahale ediyoruz. Buharlı makinelerle evler yıkanıp temizlendikten sonra yapılan ilaçlama çalışmalarının ardından evler yeniden sahiplerine teslim ediliyor. Eşya değiştirilmesi gerekiyorsa eşya yardımını da yaparak evi tam anlamıyla oturulabilecek sağlıklı bir konuma getiriyoruz."

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız