KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Görme Engelliler Sorunlarını Anlattı

Görme Engelliler Sorunlarını Anlattı

22 Ağustos 2014 Saat: 11:06
Görme Engelliler Sorunlarını Anlattı
Görme Engelliler Sorunlarını Anlattı
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Altı Nokta Körler Derneği Manisa Şubesi’ne erzak yardımında bulundu. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, görme engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirterek, çeşitli alanlarda kendilerine desteklere devam edeceklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Arif Zengin ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Çevirmeci, dernek üyelerine gıda yardımında bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün görme engelli vatandaşların rahat etmelerine yönelik çalışmalara hassasiyetle yaklaştığını belirten Çevirmeci, özellikle görme engelli vatandaşlarımızın trafikte sıkıntı yaşamamaları için araç sahiplerinin daha dikkatli davranmaları gerektiğini belirtti.

Engelleri kaldıracak çalışmalar

Her vatandaşın bir engelli adayı olduğunu belirten Çevirmeci, “Bu vatandaşlarımız için engel yok, hepsinin ayrı birer yeteneği var. Bu nedenle engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldıracak çalışmalar içinde olmalıyız. Bu yeteneklerini geliştirecek ve kendilerini daha iyi ifade edebilmelerine imkân sağlayacak ortamlar oluşturmalıyız. Şu an Altı Nokta Körler Derneği’ne gıda yardımında bulunduk. İlerleyen dönemlerde daha farklı projelerle bu vatandaşlarımıza destek olacağız” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız