KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Göz Muayenesi Almak Artık Daha Kolay

Akhisar Devlet Hastanesi’nde Göz Hastalıkları Uzmanı sayısı dörde ulaştı. Akhisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Başhekim Op. Dr. Erol Karaca konuyla ilgili olarak yaptığı

18 Aralık 2014 Saat: 15:05
Göz Muayenesi Almak Artık Daha Kolay
Göz Muayenesi Almak Artık Daha Kolay
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Devlet Hastanesi’nde Göz Hastalıkları Uzmanı sayısı dörde ulaştı. Akhisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Başhekim Op. Dr. Erol Karaca konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘Akhisar Devlet Hastanesi olarak çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Göz Hastalıkları Uzmanı sayımızın dörde çıkmasıyla Akhisar ve bölge halkına verdiğimiz hizmetin kalitesi de artmış oldu” dedi.

Sözlerine şöyle devam eden Başhekim Karaca; “Artık göz muayenesi olmak için sabah erken saatte sıraya girmeye gerek yok. İnternetten ya da cep telefonunuzdan göz hastalıkları uzmanlarımıza randevunuzu rahatlıkla alabilirsiniz ve fazla beklemeden göz muayenesi olabilirsiniz. Randevu alamasanız bile mesai saatleri içinde başvurmanız halinde rahatlıkla göz hastalıkları polikliniklerine muayene sırası bulabilirsiniz. Hastanemizde, katarakt operasyonları kliniğimize yeni alınan son derece gelişmiş bir lazer cihazı ve ameliyat mikroskobu ile yapılmaktadır. Ayrıca şaşılık, gözyaşı kanal tıkanıklığı, göz tansiyonu ve göz kapağı ameliyatları kliniğimizde  yapılabiliyor. Argon laser, YAG laser ve ayrıca OCT cihazı ile (Göz Tomografisi) diyabetli hastaların, göz tansiyonlu hastaların üniversite hastanelerine sevk edilmesine gerek kalmaksızın muayene ve takipleri yapılabilmektedir. Ayrıca kısa bir süre içinde almayı planladığımız Fundus Floressein Anjiyografi (FFA) Cihazı ile tüm diyabetik ve vasküler kökenli göz hastalıklarının teşhis ve tedavisi eksiksiz yapılabilecektir. Hastanemizin göz hastalıkları uzman kadrosunda Op Dr Ercan Kutlu, Op Dr Orhan Yılmaz, Op Dr Ercüment Çavdar ve Op Dr Gökhan Kızılçay bulunmaktadır” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız