KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Güral, Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı

Güral, Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı

26 Ağustos 2016 Saat: 13:57
Güral, Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı
Güral, Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Güral, Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı

Metronom Haber Ajansı-MHA

Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu konvoyuna yapılan saldırıyı basın açıklaması yaparak kınadı. Pazarcılar odası binasında yapılan basın açıklamasını başkan Mustafa Güral okudu.

Mustafa Güral'ın okuduğu basın açıklamasının tam metni;

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve konvoyuna yapılan alçakça, şerefsizce yapılan saldırı aslında Tüm Türkiye’ye yapılmıştır. Terör olayları kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın bizler terörün her türlüsüne bugüne kadar hep karşı çıktık ve karşı çıkmaya da devam edeceğiz.

Türkiye’yi bugünlere hep beraber birlikte getirdik ve bundan sonrada hep beraber sahip çıkacağız. Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve beraberliği için bütün fedakarlıklara hazırız. Türk milleti olarak mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Ülkenin doğusundan batısına terörün kol gezdiği bugünlerde her gün güne şehit haberleri ile başlıyor olmanın acısını yaşıyoruz. Bugün ortak bir kaygımız var Ülkemiz yurt içi ve yurt dışı kaynaklı bir terör dalgasıyla karşı karşıyadır. Bu ülkenin vatandaşları olarak bu gelişmelerden büyük elem ve üzüntü içerisindeyiz. Son zamanlar da Ay yıldızlı Al bayrağımıza sarılı şehit tabutları yüreklerimizi dağlamaktadır. Ülkemizin yaşadığı bu kara günlerde en çok analarımızın yürekleri yanmaktadır.

Bizlere bu vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ü Gençliğe Hitabesinde dizelerinin başında söylemiş olduğu “Ey Türk Gençliği Birinci Vazifen Türk İstiklalini ve Türk Cumhuriyetini İlelebet Muhafaza Ve Müdafaa Etmektir “ sözünden yola çıkarak bizler sivil toplum kuruluşları ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetini emanet ettiği gençler olarak, vatanımızı , bayrağımızın her zaman yanında olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası olarak Cumhuriyet Halk Partisine yapılan alçakça terör saldırısı için öncelikle Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımıza, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyelerine ve tüm Cumhuriyet Halk Partili vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Böyle bir olayın bir daha tekrarlanmamasını umut ediyoruz. Ne mutlu türküm diyene !

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız