KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Güzgülü’nden Muhtarlara ‘Hizmete Hazırız’ Mesajı

Güzgülü’nden Muhtarlara ‘Hizmete Hazırız’ Mesajı

9 Ekim 2014 Saat: 15:38
Güzgülü’nden Muhtarlara ‘Hizmete Hazırız’ Mesajı
Güzgülü’nden Muhtarlara ‘Hizmete Hazırız’ Mesajı
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler İlçesinde büyükşehir yasasıyla birlikte kapatılan beldelerin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Güzgülü, “Büyükşehir Belediyesi her anlamda hizmete hazır. Sorunlarınız çözümü noktasında sizlerin yanındayız” dedi.

Mahalle muhtarlarıyla toplantılara devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler İlçesi’nde kapatılan beldelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ziya Elmalı’da yer aldı. Düzenlenen toplantıya Sancaklı İğdecik, Sancaklı Bozköy, Aşağı Çobanisa, Hacıhaliller, Hamzabeyli, Karaoğlanlı, Selimşahlar ve Karaağaçlı Mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda muhtarlarla tanışma fırsatı bulan ve sorunlarını dinleyen Güzgülü, “Büyükşehir olarak yapılanmamızı büyük ölçüde tamamladık. Biz hizmete hazırız. Sizlerden gelecek her türlü istek ve talebi yerine getireceğiz. Bir anda her yere yetişmemiz mümkün olmuyor. Manisa yeni büyükşehir olan bir il. Bu çerçevede sadece merkezde bulunan 57 mahalle değil, il bütününde bulunan 870 mahalle bizden hizmet bekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve bizler imkânlarımız doğrultusunda her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Sizlerin taleplerini dinliyoruz. Çözüm üretmeye çalışıyoruz. İnşallah bütün mahallelerimizin sorunlarını ivedilikle çözeceğiz” dedi. Güzgülü, önümüzdeki günlerde Yunusemre İlçesi’nde kapatılan beldelerin muhtarlarıyla görüşeceğini de sözlerine ekledi.

Mahallenin Sorunlarına Anında Çözüm

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, muhtarlardan daire başkanları ile sürekli irtibat halinde olmalarını istedi. Mahallenin hangi sorunu varsa ilgili kişiye ulaşmalarını isteyen Güzgülü, “Sizlere hangi sorununuz varsa, hangi daire başkanlığa ulaşmanız konusunda bir liste hazırlıyoruz. Alt yapı sorununuz varsa, asfalt ve diğer konularda direkt olarak muhatabınız olacak kişilerle görüşeceksiniz. Buda sorunun çözümü noktasında sizlere anında geri dönüş sağlayacak” diye konuştu.

Muhtarların Yer Konusu Meclise Taşınacak

Muhtarların yer konusu nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını dile getirmesi üzerine konuşan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ziya Elmalı ise konuyu meclise taşıyacağını söyledi. Kapanan beldelerin mahalleye dönüşmesi nedeniyle eski belediye binalarının boş kaldığını ifade eden Elmalı, “Yer konusunda sıkıntı yaşayan muhtarlarımız bu binalardan faydalanabilirler. Şehzadeler Belediye Meclisi’nde bu konuyu gündeme getirerek bu sorununuzun çözümü noktasında bir adım atacağız. İnşallah yer sorununuz da en kısa zamanda çözülecektir” şeklinde konuştu.

Muhtarlar İlgiden Memnun

Düzenlenen toplantı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü’ne teşekkürlerini sunan muhtarlar, kafalarında ki soru işaretlerinin kalkmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Sorunların çözümü noktasında Büyükşehir Belediyesi’nin her konuda kendilerine destek verdiğini ifade eden mahalle muhtarları, “Bizlere her konuda destek veriyorsunuz. Taleplerimiz kesinlikle geri çevrilmiyor. Ancak tabi sıkıntılarımız var. Bu sıkıntıların da çözümü noktasında sizlere güveniyoruz. Bu toplantıların belli aralıklarla devam etmesini talep ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız