KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Hande Yener Zafer Coşkusuna Çok Yakıştı

Hande Yener Zafer Coşkusuna Çok Yakıştı

1 Eylül 2014 Saat: 13:26
Hande Yener Zafer Coşkusuna Çok Yakıştı
Hande Yener Zafer Coşkusuna Çok Yakıştı
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Hande Yener sahne aldı. Senfoni orkestrası ve sanatçı Berkan’ın eşliğinde gerçekleştirdiği konser ile büyük beğeni toplayan Yener, Manisalılar’a zafer coşkusu dolu bir akşam yaşattı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını konserlerle renklendiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu yıl Hande Yener’e ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen halk konseriyle Manisalılar’a unutulmaz bir gece yaşatan Hande Yener, muhteşem performansıyla büyüledi. Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün eşi Şeyda Ergün ile birlikte izlerken, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun ile daire başkanları da konsere katıldı. Senfoni orkestrası ile sahneye çıkan Hande Yener, dansçılarıyla renklendirdiği konserinde eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Ünlü sanatçı Berksan da konuk sanatçı olarak konserde yer aldı ve Hande Yener ile düet yaptı.

Başkan Ergün’den Yener’e Övgü Dolu Sözler

Kendisini 3. kez Manisalı hayranlarıyla buluşturduğu için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Hande Yener, Manisa’da olmaktan duyduğu mutluluğunu ifade etti. Başkan Ergün’ü sahneye davet eden Hande Yener, 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi milli bayramlarımıza gösterdiği önemden dolayı kendisini kutladı. Başkan Ergün de ünlü sanatçı Hande Yener’i Manisa’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Öncelikle Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, zafer coşkusunun nice nice yıllar aynı hissiyatla, aynı coşkuyla devam etmesini diliyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak milli bayramlarımızın elbette adına yakışır şekilde kutlanması için ayrı bir önem gösteriyoruz. Bu anlamda bu günümüzü Hande Yener’in muhteşem performansıyla taçlandırdığımıza inanıyorum. Kendisini gerek şarkılarıyla gerek sahne şovuyla beğeniyoruz. Şahsının nezdinde tüm senfoni orkestrasına ve ekibinize teşekkür ediyorum. Sizleri önümüzdeki yıllarda da güzel şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Ergün, Hande Yener’e çiçek ile içerisinde Mesir Macunu ve Manisa’yı tanıtan ürünlerin yer aldığı hediyeler takdim etti.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız