KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Hasan Ören; “Mazot 1,5 Tl Olacak”

Hasan Ören; “Mazot 1,5 Tl Olacak”

16 Mayıs 2015 Saat: 17:01
Hasan Ören; “Mazot 1,5 Tl Olacak”
Hasan Ören; “Mazot 1,5 Tl Olacak”
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Akhisar CHP İlçe Örgütü mahalle mahalle gezmeye, seçim vaatlerini anlatmaya devam ediyor.

Akhisar CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin ve CHP Manisa Milletvekili Adayı Hasan Ören, Milletvekili Aday Adayı olan Hayriye Hacet ve ilçe yönetimi seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Dağdere mahallesi, Çıtak mahallesi, Hamit mahallesi, Gökçeler mahallesi, Yayakırıldık mahallesi ve Kavakalan mahallelerini ziyaret eden CHP, seçim vaatleri anlatmaya devam eden CHP çiftçiye verecekleri destek konusunda vatandaşa söz verdi.

CHP BU ÜLKEYE ARTIK İHTİYAÇ OLDU

CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin yaptığı konuşmalarında CHP’nin Türkiye’ye ihtiyaç konumuna geldiğini ve 7 Haziranda CHP ile birlikte halkın iktidarının kurulacağına dikkat çekti. Şahin; “Herkes her şeyin farkında Türkiye artık yaşanılacak bir ülke konumundan çıkmaya başladı. Baskılar, zulümler, yaşam sıkıntısı her şey gidişatın ne kadar kötü olduğunun göstergesi bence, o yüzden yaşanılacak bir Türkiye’yi sizlerle birlikte 7 Haziranda kuracak sizlerle birlikte yöneteceğiz. Bu ülkeye artık CHP ihtiyaç oldu. Atalarımız ne demişti ‘Köylü milletin efendisidir.’ Ne yazık ki biz bunu artık göremiyoruz. Sağ olsunlar köylüyü ve çiftçiyi ne hale getirdiler. Biz sizlerle yöneteceğimiz bir hükümet vaat ediyoruz. Bundan sonra her şey daha güzel olacak.” Dedi.

ÇİFTÇİNİN YÜZÜ GÜLECEK MAZOT 1,5 TL OLACAK

CHP Manisa Milletvekili Adayı Hasan Ören çiftçinin yaşadığı sıkıntıları çok iyi bildiğini ve yakından takip ettiğini dile getirdi. Hasan Ören çiftçinin kazancı ile masrafının bir olduğunu hatta kimi zaman cebinden bile para harcadığını dile getirdi. Ören; “Biz sizin ne sıkıntılar yaşadığını çok iyi biliyoruz. Sizleri çok yakından takip ediyoruz. 2002 den önce çiftçilik yapanlar ile şimdikiler arasında dağlarca fark var. Şimdi herkes borçlu hatta köyünü bırakıp askeri ücrete şehir de yaşayanları da biliyoruz. Neden bu insanlar topraklarını, köyünü bırakır gider. Yaptığı işten para kazanamazsa geçinemezse göç eder tabi ki, bunun suçlusu da bu hükümettir. Çiftçimizi bitirmek isteyen bir anlayış olursa köylerde genç nüfus bulmamız imkansız olur tabi o yüzden ki biz sizlere önem veriyoruz. Bir önceki seçimde de vaat etmiştik ama kader kısmet değilmiş. Artık zamanı geldi 7 Hazirandan sonra her kesimin yüzü gülecek. Biz çiftçiye büyük destek vereceğiz. Üretenin yanındayız bundan sonra destek ve kredi imkanları ile çiftçimizi rahatlatacağız. Özellikle yapılan üretimden kazanç elde edilebilmesi için de masraflarımızı kısacak politikalar üreteceğiz. En basitinden mazot. Mazot bundan böyle çiftçiye 1,5 TL den verilecek. Böylece masrafınız biraz daha azalacak. Bundan sonra alın terinizin karşılığını kesinlikle alacaksınız. Çocuklarınız, torunlarınız asgari ücret ile şehirlerde değil alın terini toprağa akıtarak atalarının mesleğini devam ettirecekler.” Dedi.

CHP’YE BÜYÜK İLGİ

CHP heyetinin mahallelerde yaptığı çalışmalarda vatandaşın ilgisi gözlerden kaçmazken çiftçiye vereği destek şimdiden heyecan yaratmışa benziyor. Vatandaşın çiftçinin zor durumda olduğunu ve artık çiftçilik yapılmaz konuma geldiğini, CHP’nin iktidara geldiğinde vereceği destek ve söylemleri heyecan yarattığını dile getiriyorlar. Her zaman halkını düşünenin kazanacağını söylüyorlar. CHP’nin bu seferki vaatlerinin de herkesin dilinde olduğunu bildirdiler.

 

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız