KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Hastalık Genç Çifti Yatağa Düşürdü

Hastalık Genç Çifti Yatağa Düşürdü

26 Temmuz 2014 Saat: 10:08
Hastalık Genç Çifti Yatağa Düşürdü
Hastalık Genç Çifti Yatağa Düşürdü
DAYIOĞLU KASABI

Manisa’nın Soma ilçesinde tek katlı bir evde yaşam mücadelesi veren Ahmet ve Hatice Yalçın isimli genç çift, yakalandıkları damar tıkanıklığı hastalığı yüzünden karı-koca yürüyemez hale geldi.

Eğitim öğretim çağında bir çocuk sahibi olan Ahmet ve Hatice Yalçın çiftinin dramı yürek burkuyor. Ayaklarında ileri derecede damar tıkanıklığı olan ve geçirdiği ameliyata rağmen iyileşmeyen 38 yaşındaki Ahmet Yalçın, yürüyemediği gibi 4-5 aydır ayağa kalkmakta bile güçlük çekiyor. Aynı hastalığın pençesinde şifa bekleyen eşi Hatice Yalçın'ın da (34) ayak parmaklarının bazılarının kesilme derecesine kadar geldi.

Rahatsızlığının 12 yıl önce başladığını belirten Ahmet Yalçın, "Bir kaç yıldır hastalık çok ilerledi. Yürümeyi bırakın ayağa kalkmakta bile zorluk çekiyorum. Daha önce madende çalışıyordum ama rahatsızlığım ilerleyince bırakmak zorunda kaldım. Bir defa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hastanesi’nde ameliyat oldum. Doktorlar iyileşeceğimi söyledi, fakat evimizin kötü durumundan dolayı rahatsızlığım daha da ilerledi. Bazı hayır derneklerinin yardımlarıyla ayakta durmaya çalışıyoruz. Evimiz kira, ortaokula giden bir de çocuğumuz var. Yardımseverlerin desteklerine ihtiyacımız var.” dedi. 34 yaşındaki eşi Hatice Yalçın’ın da aynı rahatsızlıktan şikayeti olduğunu kaydeden Ahmet Yalçın, “Eşim de bu hastalıkla mücadele ediyor. Onun ayağında da damar tıkanıklığı var. Geçtiğimiz günlerde gittiğimiz hastanede, ayak parmaklarının kesilme derecesine kadar geldiği ifade edildi. Şu anda biraz iyiye doğru gidiyor. Yardım almadan yürüyemiyor. ” diye konuştu.

Yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle buruk bir sevinç duyduklarını belirten baba Ahmet Yalçın, devletin ilgili kurumlarından ve yardımseverlerden destek beklediğini sözlerine ekledi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız