KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

“Hayat Bayram Olsa” Şarkısını Birde Böyle Dinleyin

Akhisar Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O. Müdürlüğü ile Akhisar Kredi Yurtlar Kurumunun ortaklaşa gerçekleştirdiği kurslar meyvesini vermeye başladı.

12 Ocak 2017 Saat: 16:06
“Hayat Bayram Olsa” Şarkısını Birde Böyle Dinleyin
“Hayat Bayram Olsa” Şarkısını Birde Böyle Dinleyin
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Akhisar Kale Motor

“Hayat Bayram Olsa” Şarkısını Birde Böyle Dinleyin

Haber Merkezi - MHA

Akhisar Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O. Müdürlüğü ile Akhisar Kredi Yurtlar Kurumunun ortaklaşa gerçekleştirdiği kurslar meyvesini vermeye başladı.

Akhisar Halk Eğitim Merkezi İşaret Dili Usta Öğreticisi Ebru ABACI tarafından, Akhisar Kredi Yurtlar Kurumu öğrencilerine yönelik olarak verilen İşaret Dili Kursunda, öğrenciler “Hayat Bayram Olsa” şarkısını İşaret Dili ile seslendirdiler. Sessiz dünyalara ses olan bu mükemmel çalışma herkes tarafından çok beğenilirken, çalışmayı gerçekleştiren öğrenciler ise İşaret Dili öğrenmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, çalışmalarımızın devamı gelecek şeklinde açıklamalarda bulundular.

İŞİTME ENGELLİLER İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman ERDEM; “ Kurumumuzda İşaret Dili Kursu sürekli açılmaktadır. Vatandaşlarımız tarafından büyük bir talep ile karşı karşıya olduğumuz bir gerçek. Açtığımız kurslar ve verdiğimiz eğitimler ile birlikte, Akhisar da bulunan tüm kamu kurum kuruluşlarında en az bir personelin bu eğitimi almasını sağladık. Çalışmalarımızda İlçe Kaymakamımız Sayın Kaan PEKER’ in desteği çok büyük. Bizlere her türlü desteği sağlayan Kaymakamımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kurumumuzun bağlı bulunduğu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne de verdikleri destek için ayrıca teşekkür ediyoruz.”

KREDİ YURTLAR KURUMU İLE İŞBİRLİĞİ

ERDEM, ayrıca” Bu çalışma da Kredi Yurtlar Kurumuna ve emek veren öğrencilere de teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ve buna benzer çalışmalar engellilerimiz için umut olmakla birlikte, onların durumları ile ilgili olarak da toplumsal Farkındalık oluşturmak adına oldukça önemli olduğunu düşünüyorum.” Şeklinde açıklamalarda bulundu. Halk Eğitim Merkezi olarak benzer kursların açılmaya devam edeceğini belirterek, tüm vatandaşları kurslara katılmak için Halk Eğitim Merkezine davet etti.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız