KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Hayriye Hacet, Basınla Tanışma Kahvaltısında Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ; Milletvekili Aday Adaylığını 24 Aralık Çarşamba günü parti Lokalinde açıklayacak olan Akhisarlı Makine Mühendisi Hayriye Hacet, Seyhan&Cafe Restaurantta verdiği kahvaltıda Akhisar yerel basınla buluştu.

19 Aralık 2014 Saat: 15:48
Hayriye Hacet, Basınla Tanışma Kahvaltısında Buluştu
Hayriye Hacet, Basınla Tanışma Kahvaltısında Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ; Milletvekili Aday Adaylığını 24 Aralık Çarşamba günü parti Lokalinde açıklayacak olan Akhisarlı Makine Mühendisi Hayriye Hacet, Seyhan&Cafe Restaurantta verdiği kahvaltıda Akhisar yerel basınla buluştu. Kahvaltı öncesi kısa bir açıklama yapan Hayriye Hacet;"Üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinin aday adayı olarak yola hazırlanıyorum" dedi.

24 Aralık çarşamba günü CHP Manisa Milletvekili aday adaylığını açıklayacağını söyleyen Hayriye Hacet;" Bu hazırlık sürecinde basınla tanışmak ve yol arkadaşlarımı basına tanıtmak istedim. Çünkü çağımızda basın her şey. Basın olmadan bizim hedeflerimizi, projelerimizi insanlara aktarmamız mümkün değil. Şuan Cumhuriyet Halk Partisinin Manisa’da 20 bin üyesi var. Bu üyelere ulaşmada en etkili araçlardan bir tanesi basındır.

Benim en önemli özelliğim çalışkanlıktır. Buda tütüncü kız olmaktan kaynaklanıyor. Çünkü eğer tütünü zamanında kırmazsanız tütün yanar. Zamanında çapalamazsan ot ürür. Ne kadar malın mülkün olursa olsun çalışman gerekiyor. Bende çalışkanım bunu özümden alıyorum.

Cumhuriyete olan borcumu bir nebze ödemeye çalışıyorum. Cumhuriyet Halk Partisinde kadın kollarında ve ilçe yönetiminde çalıştım. Yerel seçimlerde bilişim sorumlusuydum. Siyaset bana göre sorun çözer. Ben çözüm odaklı kimliğimi yansıtmak için siyasetteyim. Siyasetin insanlara ulaşan yönünü seviyorum. Yaklaşık 3 aydır ekip arkadaşlarımla beraber Manisa’yı geziyoruz. Kendimizi ve partimizi anlatıyoruz. İlçe başkanımızla görüştük. 24 Aralık Çarşamba günü bir basın açıklaması yaparak geniş kapsamlı hedeflerimizi, projelerimizi Akhisar’a tanıtacağız" dedi.

Hayriye Hacet kimdir;

1965 Kırkağaç'ın Gelembe Beldesi doğumluyum. 1985 yılında Uludağ 1987 ve 1997 yılları arasında eşimle beraber serbest makine mühendisliği yaptım. İnşaat Mühendisi Tayip Hacet eşim, bir kızım ve bir oğlum var. Kızım Ankara’da, Mimar, oğlum Lise üçüncü sınıf öğrencisi. 1997 ve 2007 yılları arasında da Gelembe’de okul müdürlüğü yaptım. Emekli olduktan sonra yine Akhisar’da serbest mühendislik yapıyorum.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız