KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Hayriye Hacet "Beş"ledi

Hayriye Hacet "Beş"ledi

29 Ocak 2015 Saat: 17:34
Hayriye Hacet "Beş"ledi
Hayriye Hacet "Beş"ledi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Hayriye Hacet bir günde beş noktada partilileriyle ve vatandaşlarla buluştu.

İlk olarak Önder Yamanel Zeytin Borsası esnafıyla bir araya gelen Hacet :" bu toprağın, bu memleketin altını zeytindir. Ama bu altını gerçek değerinde kullanmak pek mümkün olmuyor. Tarım politikalarının, genel ekonomi politikalarının yeniden ele alınması gerek. Üreticinin de, tüccarın da, işletmecinin de ayrı ayrı sorunları var. Biz bu sorunları çözeriz. Bu çözüme talip olarak buraya geldik, bu nedenle bu yola çıktık" dedi. Zeytin Borsası esnafıyla bir süre sohbet eden Hacet buradan Zeytinliova'ya geçerek cenazeye katıldı. Acılı aileye taziyede bulunan Hacet programına Ballıca beldesine geçerek devam etti.

Ballıcada patililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Hayriye Hacet Ballıca'lıların sorunlarını dinledi. Sohbette konuşan Hacet:"Ballıca, bölgemiz tarımında son derece önemli bir yere sahip. Biz Ballıca'nın kıymetini çok iyi biliyoruz. Ama bu güne kadar Ballıca'ya hak ettiği değer verildi mi? Pırlanta alan vergi ödemiyorken, benim Ballıca'lı çiftçim tarlasını süreceği, ürününü taşıyacağı traktörünün mazotu için vergi ödüyorsa, neredeyse cezalandırılıyorsa kimse Ballıca'lıya, çiftçiye değer vermekten bahsetmesin. Bırakın vergiyi, üreten bu çalışkan insanlar devlet tarafından desteklenmeli, teşvik edilmeli. Çiftçimiz bu gün güç bela üretim yapıyor. Yarın üretim yapamayacak hale gelince pırlantanın yenmediği anlaşılacak. Ama artık o gün çok geç olacak. Biz vakit varken çiftçimizi kurtaralım, üretimi arttıralım diye emek sarfediyoruz" dedi.

Ballıca programını tamamladıktan sonra Bakır'a geçen Hayriye Hacet burada sohbet ettiği partililer ve vatandaşlarla sohbet ederken konuşan Hacet:"Bakır beldemiz de mağdur beldelerimizden biridir. Bakır gibi pek çok beldemizde belediyelerin kapatılması içimi acıtıyor. Bu belediyelerin tekrar faaliyete geçmesi gerek. Bunun için emek sarfedeceğiz. Bu belde insanının hizmetlerini yapan belediye kapatılıyor ama hizmet verecek yapı daha kurulmamış. Kim yapacak bu hizmeti? Ne zaman hizmet gelecek Allah bilir. Çiftçi zor durumda yaptığı masrafı karşılayamıyor, öğrenci zor durumda ne yurdu var ne bursu, emekli zordurumda sözüm ona iyileştirme zammı yapıldı ama zam yirmidört lira. Bu beldenin insanlarına hizmet eden, kendi yağı ile kavrulup hizmet eden belediye vardı bir tek, onuda kapattılar. Reva mıdır bu benim Bakar'lıma? Hiç kimsenin kaygısı olmasın. Bu sorunları çözeceğiz. Çalışa çalışa çözeceğiz, uyumayıp çözeceğiz, Bakır', Zeytinliova'yı, Akhisar'ı, Kırkağaç'ı, kısaca bütün Manisa'yı Ankara'ya götürüp çözeceğiz." dedi.

Günün son programında İlyaslar'a geçen Hayriye Hacet :" Bu gün bu beşinci programımızda İlyaslar'dayız. Yorgun olduğumuzu sanmayın. Buraya gelirken heyecanla geldik, Azimle geldik, umutla geldik. Sizlerin sevgisiyle karşılandık, ilgisiyle karşılandık. Allah hepinizden razı olsun. Bu sevgi ve ilgi bize enerji veriyor, güç veriyor. Bu nedenle yorgunluk nedir bilmiyoruz. Bu nedenle bir günde bir buçuk, hatta iki günlük çalışıyoruz." dedi. İlyaslar sakinleriyele sohbet eden hayriye hacet günlük programını İlyaslar'da tamamladı.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız