KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Hayriye Hacet Manisa’da adım atmadık yer bırakmıyor.

Hayriye Hacet Manisa’da adım atmadık yer bırakmıyor.

25 Şubat 2015 Saat: 12:27
Hayriye Hacet Manisa’da adım atmadık yer bırakmıyor.
Hayriye Hacet Manisa’da adım atmadık yer bırakmıyor.
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Fayton Hotel

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Hayriye Hacet Manisa programına Manolya meydanında Özgecan Aslan cinayeti nedeniyle düzenlenen miting ile başladı. Ardından Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Şehzadeler parti lokaline geçen Hacet burada partilileriyle bir araya geldi. Programa  Özgecan Aslan cinayeti ve Laik ve Bilimsel Eğitim için boykotta yaşanan tutuklamalar damga vurdu. Konu hakkında konuşan Hacet : “ Toplumun her katmanında rahatsızlıklar artık doruk noktaya ulaştı. Bu ülkenin yardım sever, müşfik, hoşgörülü toplumu ne yazık ki bu hale geldi. Korku filmlerinde fantastik şiddet sahneleri gerçek hayatta yaşanır hale geldi. CHP iktidarına çok ihtiyacımız var derken bunu sadece siyaset olsun diye demiyoruz. Bu toplum kendini kaybetmeye başladı. Ama bu durup dururken olmadı. Toplumun bu kadar baskı altına alınması bu olaylara neden oluyor. Bu baskıların bir örneğini de Laik ve Bilimsel Eğitim için boykotlarda gördük. Demokratik haklarını kullanarak demokratik taleplerini bildiren insanlar gözaltına alındı. Bunun gibi birçok örnek önümüzde. Sadece bizim partimizin başarısı için değil, Türkiye’nin tamamı için, toplumun ruh sağlığı için CHP iktidarına ihtiyaç duyuyoruz. Bu nedenle çok çalışmamız lazım. Ama gerçekten çok çalışmamız lazım. Girmediğimiz ev, dükkân, sivil toplum kuruluşu bırakmamalıyız. Hepimiz her gün partimizi ve politikalarımız insanlara anlatmalıyız. Bu toplumun kurtuluşu için tek çare CHP” dedi.
Manisa Programının ikinci gününde Alevi Kültür Derneğini Ziyaret eden Hacet : “ Türkiye toprakları üzerinde yaşayan her inançtan, her etnik kimlikten her birey bu toplum mozaiğinin en güzel renkleridir. Bir arada barış içinde yaşamamız dünyanın en güzel resmini meydana getirmektedir. Bir arada kurtuluş savaşı verdik. Cumhuriyet’i beraber kurduk. Bu nedenle ne bu bireylerden vazgeçebiliriz, ne de bu renklerin aynılaşmasını isteriz.” Dedi. Alevi Kültür derneğinin çalışmaları hakkında bilgi alan Hayriye Hacet buradan da Manolya meydanında KESK’e bağlı Eğitim-Sen tarafından düzenlenen iç güvenlik paketine karşı organize eden eyleme katıldı.  Eyleme destek veren Hacet : “Çağdaş toplum örgütlü toplumdur. Örgütlü mücadele bir gün  mutlaka kazancaktır.” Dedi
Programına Manisa Cemevi ziyareti ile devam eden Hayriye Hacet Hacı Bektaş Kültür ve Dayanışma Vakfı yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Hayriye Hacet ve vakıf yöneticileri bir süre Türkiye Gündemi üzerine konuştular. Vakıf yetkilileri : “Biz toplumun her kesiminden insanın  Cemvimize uğramalarını isteriz. Cemevi kültürlerin kaynaşma noktalarından birisidir. Bizler kapımıza gelen her kesi can biliriz, kucaklarız.” Dedi.
Manisa Programının 3. Gününde Mehmet Yeşilyurt’un Manisa Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladığı programa Katılan Hayriye Hacet : “Hep söylerim, partimiz için bir dakika bile olsa zaman harcayan, çalışan, bir kuruş harcayan herkesin başımın üstünde yeri var. Ben bu sözü laf olsun diye söylemedim. Bu gün de burada söylediğim sözün arkasında duruyorum. Sayın Mehmet Yeşilyurt’a başarılar diliyorum” dedi.
CHP Yunusemre İlçe lokalinde kadın üyelerle buluşan Hacet : “Pek çoğunuzun bildiği gibi politikada kadınların daha çok yer almasını istediğimi hep söyledim. Kadınların hayatın her alanında aktif rol oynaması gerekir. Ben bir kadın olarak şunu çok iyi biliyorum. Kadın çalışkandır, azimlidir. Hayatın her alanında kadınların dayanışma içinde olması gerekir. Ülkenin içinde bulunduğu durumda kadın erkek hep beraber omuz omuza mücadele içine olmalıyız” dedi

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi


















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız