KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

İlçe Mezarlıklarına Yepyeni Görünüm

İlçe Mezarlıklarına Yepyeni Görünüm

10 Şubat 2015 Saat: 16:04
İlçe Mezarlıklarına Yepyeni Görünüm
İlçe Mezarlıklarına Yepyeni Görünüm
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanı içerisinde olan ilçe mezarlıkları ve şehitliklerde çiçeklendirme çalışması gerçekleştirerek yepyeni bir görünüm kazandırdı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, çalışmaların tamamlanmasıyla 17 ilçe mezarlığı ve şehitliklere 120 bin adet çiçeğin dikileceğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, ilçe mezarlıkları ve şehitliklerde çiçeklendirme çalışması gerçekleştiriyor. 17 ilçede yüzlerce mezarlık ve şehitliklerde Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekiplerince ilçelere gönderilen 120 bin adet çuha, lale ve sümbül çiçeklerinin dikimine başlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla 17 ilçeye 120 bin adet çiçek gönderildiğini belirtti. Çuha, lale ve sümbül çiçeklerinin 17 ilçe mezarlıklarına ve şehitliklere dikilmeye başlandığını dile getiren Çakır, “17 ilçe mezarlığı ve şehitliklerimizin daha güzel bir görünüme kavuşması için ilk olarak Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından mezarlıklarda bulunan ağaçlar budanırken, mezarların üzerinde bulunan yabani ve kurumuş otlar da temizlendi” dedi.

120 bin adet çiçek dikilecek

Vatandaşların mezarlık ve şehitliklere geldiğinde temiz ve bakımlı görebilmeleri amacıyla çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Çakır, “Bu kapsamda 17 ilçemize çuha, lale ve sümbül çiçeklerini gönderdik. İlçe mezarlıklarına ve şehitliklere dikilmesi amacıyla gönderilen 120 bin adet çiçeğin dikimine başlandı. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla ebedi istirahatgahlarımız daha güzel bir görünüm kazanacak. Bundan sonraki süreçte de mezarlık ve şehitliklerimizdeki çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız