KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Eğitim

İstiklal İlköğretim Kurumları 7-19 Yaş Aile Eğitimi

İstiklal İlköğretim Kurumları 7-19 Yaş Aile Eğitimi

13 Haziran 2014 Saat: 21:41
İstiklal İlköğretim Kurumları 7-19 Yaş Aile Eğitimi
İstiklal İlköğretim Kurumları 7-19 Yaş Aile Eğitimi
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Fatih Bostancı tarafından 24 Nisan 2014 tarihinde başlatılan ve haftada 1 gün toplam 8 hafta süren 7-19 Yaş Aile Eğitimi 12 Haziran 2014 tarihinde tamamlanmıştır. Eğitimi tamamlayan 13 katılımcı belgelerini almaya hak kazanmıştır.

Belge töreninde ilk önce Okul Müdürü Mehmet Ziya Tunç okulda böyle bir çalışma yapıldığı için mutlu olduğunu ve devamlı olarak Aile Eğitimi çalışmalarına katıldıkları için katılımcılara teşekkür etti.  Daha sonra sözü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Çetinkaya’ya bıraktı.

 Belgeler takdim edilmeden önce Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Çetinkaya konuşmasını yaptıktan sonra katılımcılarla tek tek konuşup çalışmanın nasıl geçtiğini, neler öğrendiklerini ve bu çalışmanın katılımcılara ve katılımcının ailesinin gelişimine nasıl katkı sağladığını sordu. Tüm katılımcılar eğitimden çok memnun olduğunu, herkesin 7-19 Yaş Aile Eğitimine katılması gerektiğini belirttiler.

Katılımcılara 13 Haziran 2014 tarihinde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Çetinkaya, Müdür Yardımcısı Abdülhadi Altun ve Halil Saylı, İstiklal İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Ziya Tunç ve Müdür Yardımcısı Nizamettin Çakmak tarafından katılım belgeleri takdim edilmiştir.

Akhisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni başta tüm katılımcılara olmak üzere Okul Müdürü Mehmet Ziya Tunç’a Müdür Yardımcısı Nizamettim  Çakmak’a ve belge törenine teşrif eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Çetinkaya’ya ve Müdür Yardımcısı Abdülhadi Altun’a çok teşekkür etti.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız