KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

İzmir Ekonomi Üniversitesinden Atso Üyelerine İndirim

İzmir Ekonomi Üniversitesinden Atso Üyelerine İndirim

30 Haziran 2015 Saat: 19:23
İzmir Ekonomi Üniversitesinden Atso Üyelerine İndirim
İzmir Ekonomi Üniversitesinden Atso Üyelerine İndirim
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile İzmir Ekonomi Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin İzmir Ekonomi Üniversitesinde okuyan çocuklarının öğrenim ücretlerinde yüzde onbeş(%15) indirim sağlandı.

İzmir Ticaret Odasında gerçekleşen protokol imza törenine; İzmir Ekonomi Üniversitesini temsilen Üniversite Mütevelli Heyeti Başkanı aynı zamanda İzmir Ticaret Odası Başkanı olan Ekrem Demirtaş ile Üniversite rektörü Prof.Dr Oğuz Esen katılırken Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen de Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Ufuk Merde katıldılar.

Protokol töreninde konuşan İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş “İzmir Ticaret Odası Vakfı olarak Üniversite kurmaya karar verdiğimizde amacımız , İş aleminin ihtiyacı olan hazır eleman yetiştirmekti.Bunda da bugüne kadar başarılı olduk. Akhisar Tarımı,Sanayisi ve tarımı ile önemli bir ilçemiz ,böyle bir ilçenin Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzalamaktan dolayı mutluyuz dedi. Rektör Prof Dr Oğuz Esen de, Ekonominin yanı sıra sağlık bilimleri ile ilgili bölümler de açtıklarını belirtti.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz da yaptığı konuşmada “ Odaların kanun verdiği görevler dışında üyelerine , bulundukları şehre ve Ülkesine karşı yerine getirmesi gereken sosyal sorumluluk projeleri vardır. Bugün burada üyelerimize yönelik olarak böyle bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı 2000 üyemizin çocuklarına yönelik olarak bölgemizin ve Ülkemizin bu güzide üniversitesi ile imzaladığımız protokolle daha çok Akhisarlı öğrencinin tercihinin Ekonomi Üniversitesinden yana olacağına inanıyor, protokolün Odamız üyeleri ve Üniversitemiz için hayırlı olmasını diliyor. Sayın Başkanıma ve Sayın Rektörüme bize bu imkanı sağladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.  

Akhisar Haber - Köroğlu Giyim

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız