KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Kadın Girişimciler İftarda Buluştular

Kadın Girişimciler İftarda Buluştular

3 Temmuz 2015 Saat: 10:42
Kadın Girişimciler İftarda Buluştular
Kadın Girişimciler İftarda Buluştular
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Manisa Kent Park içinde yer alan Kahve Durağı restoranda gerçekleşen iftar yemeğine Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve eşi, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve eşi, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy, TOBB Kadın Girişimciler İcra Kurulunda Akhisar’ı Temsil eden Nefise Şükran Füzün ve Akhisar Kadın Girişimciler Kurul Üyeleri Hanife Akça, Ayten Çandar, Hale Suyolcu, Aynur Yöneyci ile birlikte Manisa’nın merkez ve ilçelerinde yer alan kurul üyeleri katıldılar.

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nilgün Aksoy, TOBB Manisa İl Kadın Girişimcilerin geniş bir aile olduğunu belirterek, ‘Ramazan ayının yarısını geride bıraktık. Böylesine güzel bir ay içinde, yine birlik ve beraberlik içinde aynı sofrada yer almaktayız. Bizler kurulumuz sayesinde ilçelerimizle birlikte geniş bir aile olduk. Kadın Girişimciler Kurulu sayesinde hepimiz birbirimizi tanıdık. Dostluklar kurdu. Bu dostluklarımızın uzun soluklu sürmesini diliyorum. Hep birlikte güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Birlik ve beraberlik içinde olduktan soran başarılamayacak hiç bir şey yoktur. Çok güzel bir gece yaşıyoruz. Umarım sizde aynı düşüncelerdesinizdir. İftar yemeğimizde bizleri yalnız bırakmayan ve destekleri ile güç veren değerli oda başkanlarımıza, kurul üyesi arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Nefise Şükran Füzün ise ""TOBB Kadın Girişimciler Kurulumuz Tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da ve Yerelde Akhisar'ımızda Ekonominin Gelişimin ve girişimin ana kaynağı bu misyonumuzdan büyük gurur duyuyoruz. Yalnızca kadınların değil Gelişimi ve Girişimi destekleyen tüm toplumun Kadın Girişimciler Kuruluyuz biz Akhisar’ımızda yeni Ekonomik vizyonda işletmelerimizi desteklerken gerek tüm Mahallelerimizde TSM ile yaptığımız işbirliği ile Diş TARAMALARI Yapıyoruz bunun yanında Okullarımıza ve öğrencilerimize gelecek vizyonu noktasında destek oluyoruz bu gece bizim ile birlikte olan tüm Kurul üyelerimize ve çok değerli Oda Başkanlarımıza Akhisar TSO ve Akhisar TB Sayın Başkanlarımızın selamını iletiyorum ve katılımınız için teşekkürlerimi sunuyorum ""diyerek sözlerini sonlandırdı.

Akhisar Haber - Köroğlu Giyim

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız