KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Kadınlar İçin Banka İle Protokol İmzaladılar

Kadınlar İçin Banka İle Protokol İmzaladılar

27 Mayıs 2016 Saat: 18:55
Kadınlar İçin Banka İle Protokol İmzaladılar
Kadınlar İçin Banka İle Protokol İmzaladılar
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Kadınlar İçin Banka İle Protokol İmzaladılar

Metronom Haber Ajansı -MHA

Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi Akhisarlı esnaf ve çalışan kadınlara uygun kredi imkanı sağlamak için ING Bank ile protokol imzaladı.

Akhisar Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney ve ING Bank Akhisar Şube Müdürü Handan Güneri’inin karşılıklı olarak imzaladıkları protokolde Akhisar Kadın Meclisi’ne üyesi kadınlar ING Bank’tan uygun faizli kredi imkanlarından faydalanabilecek. ING Bank ile yapılan protokol kapsamında kredi, mevduat ve yatırım işlemleri gibi bankacılık faaliyletlerinden faydalanmak isteyen Akhisarlı kadınlara Akhisar Şubesi’nde bulunan Mikro Krediler Portfoy Yetkilisi Didem Güney yardımcı olacak.

Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney, imzaladıkları protokol ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Akhisar Kadın Meclisi olarak kadın istihdamı ve çalışma grubumuza gelen en çok istekten birincisi kadınlara yönelik KOSGEB kursuydu. İkincisi ise kadınlara yönelik kredi alımlarında ya da finansal danışmanlık konularındaki çektikleri sıkıntıydı. Bize hep bu konularla geliyorlardı. Birinci istekleri olan KOSGEB kursumuzu 25 kadın girişimci ile birlikte kadınlara verdik ve 19 Mayıs itibariyle tamamladık. Tabiki KOSGEB kursunu verdikten sonra ikinci kursun başladığı günden beri Handan Hanım ile yaptığımız toplantılar, görüşmeler sonucunda bugün kamuoyuna da sunacağımız ING Bank ile işbirliği protokolu hazırladık. 5 ana başlık altında Akhisar kadınına, Akhisar’daki ücretli çalışan kadına en uygun şartlarla gerek faiz oranlarında gerek iş yerlerindeki finansal konumlarıyla alakalı çok iyi çalışmalar yaptık. Burada başta ING Bank Genel Müdürlük olmak üzere Akhisar’daki Banka Müdürümüz Sayın Handan Hanım ve bize bu konuda yardımcı olacak Didem Güney Hanımefendi’ye ben teşekkür ediyorum. Akhisar Kadın Meclisi olarak bir yaptığımız işi ikinciye tekrar etmeme arzusundayız. Bizim hiçbir çalışmamızın arka arkaya 3 kere 4 kere haberini göremezsiniz. Akhisar’da dönem içerisinde en çok farklı konuda program ve proje uygulamaya çalışıyoruz. Bu konuda işlerliği ve verimi en yüksek meclislerden biri hatta tekiyiz. Bizi bu noktaya getiren Akhisar’daki sosyal sorunlara da kısaca değinmek istiyorum. Akhisar’da kadına kredi vermek ya da kadın işletmeciye yönelik hizmet sağlamakla görevli büyük odalar ve esnaf odalarının görevlerini layıkıyla yerine getirmediğini düşünüyoruz. Kredi konusunda hassasiyetler kendi seçimlerini belirleyecek insanlara göre yapılıyor. O yüzden kadın işletmeciye genelde negatif yönde bakılıyor. ‘Nasıl olsa bu işini yürütemez, biz buna kredi vermeyelim’ anlayışı var. Ama burada bir banka müdürümüz var hem de bir kadın. Kadınlar bu konuda daha hassas ve duyarlı davranıyorlar. İnşallah yaptığımız bu çalışmayla evine ekmek götürmek için eşine destek olan, Gözlemeci olur, lokantacı olur, restoran sahibi olur, tekstil işiyle uğraşan kadınlarımız olur ya da ücretli olarak başka yerlerde çalışan kadınlarımıza en uygun kredi imkanı sağlanacak. İnşallah işlerini daha da ilerletmelerine yardımcı olacağız” dedi.

Protokol ile ilgili olarak konuşan Banka Müdürü Handan Güneri ise “Kadın Meclisimizden gelecek üyelere ödeme gücüne, moralitesine ve kredibilite notuna bakarak krediyi ne kadar ne şekilde verebileceğimizi en kısa sürede kendisine iletip finansal anlamda hangi konularda ve ne şekilde yardımcı olabileceğimizi müşterilerimize çok kısa bir şekilde sonuçlandırmak istiyoruz. Konumuz sadece kredide değil, mevduat ve yatırım anlamında da destek vereceğiz. Bu anlamda kadın meclisi aracılığıyla bankamıza gelen kadınlarımızın talepleri ile ilgili her türlü yardımcı olacağız” dedi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız