KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Kadir Gecesine Hazırlıklar Tamamlandı

Kadir Gecesine Hazırlıklar Tamamlandı

23 Temmuz 2014 Saat: 16:04
Kadir Gecesine Hazırlıklar Tamamlandı
Kadir Gecesine Hazırlıklar Tamamlandı
DAYIOĞLU KASABI

Ramazan Ayının 27. gecesinde, Kadir Gecesi için Akhisar Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından hazırlıklar tamamlandı. Akhisarlıların büyük ilgi gösterdiği bu önemli gecede Yeni Gülruh Camisinde tüm hazırlıkların yapılırken Akhisar Belediyesi tarafından gerekli temizlikler ve ışıklandırma da tamamlandı.

AKHİSAR BELEDİYESİ’NDEN İKRAMLAR

Akhisar Belediye Başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli ikramlar sunulacak. Akhisar Belediyesi tarafından Yeni Gülruh Camisinde 3 Bin kişilik et kavurmalı pilav, ayran, su ve çay servisi yapılacağı bildirildi. Yine aynı zamanda geleneksel hale gelen Ramazan şerbeti de namaz sonrası Yeni Gülruh Camisinde dağıtımı yapılacağı bildirildi.

Yeni Gülruh Camisinde Kadir Gecesi programı saat 21.30 da İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı’nın vaazı ile başlayacak, 22.10’da ise Teravih Namazına geçilecek. Namazın ardından saat 23.00’de Din görevlileri tarafından Mevlid Şerif okunacak ve gece 12’de ise Abdullah Gölükçü’nün konuşma ve duası yer alacak. Gece yarısı saat 12.20’de ise Serdar Öz Kuran-ı Kerim ve Kaside, 12.30’da İbrahim Usta konuşması, 12.50’de M. Ali Çağlar Kuran-ı Kerim ve Kaside, 01.00’de Şaban Karanfil konuşmalar yer alacak.

SAKAL-I ŞERİF SAAT 01.20’DE ZİYARETE AÇILACAK

Öte yandan her yıl Yeni Gülruh Camisinde düzenlenen Sakal-ı Şerif’in ise gece 01.20’de başlayacağı bildirildi. Saat 02.00’ye kadar sürecek ziyaretin ardından Yakup Açıkgöz Kuran-ı Kerim ve Kaside, 02.10’da Ramazan Orhanlı Tevbe-i İstiğfar ve 02.20’de Mehmet Emin Efe Tesbih namazı kıldıracak.

SAKAL-I ŞERİFLER HANGİ CAMİLERDE OLACAK

Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Erkek ve bayanlara Yeni Gülruh Camisinde yası namazı ardından, Paşa Camide Öğle namazından sonra, erkeklere Ulucami de yatsı namazı ardından, bayanlara aynalı camide yatsı namazı ardından, erkek ve bayanlara Şeyh İsa Camisinde yatsı namazından sonra ziyaretlere açılacağı bildirildi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız