KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Kamu-Sen’den MHP ‘Ye Kutlama Ziyareti

Kamu-Sen’den MHP ‘Ye Kutlama Ziyareti

28 Ocak 2015 Saat: 10:24
Kamu-Sen’den MHP ‘Ye Kutlama Ziyareti
Kamu-Sen’den MHP ‘Ye Kutlama Ziyareti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Türkiye Kamu-Sen Akhisar temsilcileri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Akhisar İlçe Teşkilatına gelerek İlçe Başkanı İbrahim UĞURLU ve yönetimine yeniden seçilmeleri nedeniyle hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette konuşan Türk Eğitim-Sen ilçe temsilcisi Cihan KÜÇÜKAYDIN, “yoğun gündeminizde, yoğun çalışma temponuzda bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Basından takip ettiğimiz haberlerinizden, kongrenizin bir şölen havasında geçmiş olduğunu izledik. Yeniden seçilen bir başkan olarak şahsınıza, vatanımıza, milletimize, Akhisar’ımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Yapmış olduğumuz ziyaretin sadece kutlama amaçlı olmadığını ayrıca sendika olarak yaşadığımız sorunları sizlerle paylaşmak istedik. Değerli arkadaşlar, sendikacılık bir muhalif teşkilatıdır. Sendikacılığı iktidara göre yapanlar sendikal hakların talep etmede yetersiz kalmaya mahkumdur. Demokraside iktidar kadar muhalefette önemlidir.

Bizler sendika olarak eğitim sıkıntılarını, sendikal sıkıntıları dile getirince birileri tarafından hain edildik. Günümüzde sendikacılık çok zorlaştı. Siyasi iktidarın hukuka saygı göstermiyor. Okullarda okul müdürleri görevden alınırken kimsenin sesi çıkmadı. Müdürler konu hakkında yargıya gitti. Kayseri ve Bursa’da göreve iade kararları çıkarken Manisa’da bu gerçekleşmiyor. Hükümet aleyhine gelen her dava reddediliyor. Ağustos ayından sonra hemen her hafta müdür atamaları yapılıyor. Öğretmenlerde öğrencilerde ne olduğunu şaşırıyorlar. Önceki iktidarlar zamanında mahkeme kararlarına uyulurdu. Şimdi uygulanmıyor. Köylerden gelen öğrencilerin sıkıntıları bitmiyor. Okullar açılıyor, ders programları belli değil, öğretmen ne anlatacağını bilmiyor. Sizin zamanınızda ki sendikacılığı özledik.

Daha sonra söz alan MHP İlçe Başkanı İbrahim UĞURLU’da;” Geldiğiniz için teşekkür ederiz. Başında Türk kelimesi olan kurumlar bizim başımızın tacıdır. Onlar bizim kardeşimizdir, dostumuz, arkadaşımızdır. Görevden alınan okul müdürlerinin durumunu içimize sindiremiyoruz ama bu Ahirete kalmayacak inşallah, bu dünyada bu yanlışı düzeltmek bize kısmet olacak. MHP’ye ilgi her geçen gün artıyor. Partimizde hergün 6-7 yönetim kurulu üyesi arkadaşımız 12 saat mesai vermektedir. Kurumsallaşma adına çok mesafe kaydettik. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışıyla çalışıyoruz. Bunun sonucunu da genel seçimlerde göreceğimize inanıyorum. Kongremiz çok güzel geçti. %97 katılımın gerçekleştiği ender kongrelerden birini gerçekleştirdik.1980 öncesi 15-20 kişi ile yapılan kongrelerden salonlara sığmayan kalabalıklara ulaştık. Bunda herkesin payı var. Hepsinden Allah razı olsun.”dedi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız