KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Kayyum’dan CHP’li Özel’e sert cevap

Kayyum’dan CHP’li Özel’e sert cevap

21 Eylül 2016 Saat: 11:01
Kayyum’dan CHP’li Özel’e sert cevap
Kayyum’dan CHP’li Özel’e sert cevap
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Kayyum’dan CHP’li Özel’e sert cevap

Haber Merkezi - MANİSA

“Özgür Özel’in Lidya Konservecilik ve şahsım hakkında devam eden seviyesiz ve cahilce açıklamaları nedeniyle kamuoyunun bilgilendirilmesine ihtiyaç duyulmuştur” diyerek yazılı bir açıklama yapan Kayyum Av. Rıdvan İnan, “Özgür Özel’in Lidya Konservecilik hakkında yaptığı açıklamasının neresini düzelteceğimi bilemedim. Şahsımla alakalı hususlara değinmeyerek bu konu hakkındaki değerlendirmeyi saygıdeğer kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Ancak FETÖ’cülük ile ilgili komik beyanlarını kendisine iade ediyorum. Özgür Özel ve arkadaşları, gözaltına alınan FETÖ’cüleri savunmak için emniyet ve adliye önünde nöbet tutup, açıklamalar yaparken, eczacılar odasını aşındırırken, ben yıllar öncesinden bu mücadelede devletimin yanındaydım. Herkes devran dönecek diye, korkudan kayyumluk görevini kabul etmediği bir zamanda bu görevi üstlendiğimizi kendisine hatırlatırım. 15 Temmuz darbecilerinin infaz listesinde yer alan biri olarak Özgür Özel’in FETÖ soruşturması kapsamında kayyum atanan şirket ve kayyumları hakkında, soruşturmayı sulandırmaya ve kayyumları yıpratmaya yönelik beyanlarında bir kriptonun telaşını seziyorum” dedi.
İnan açıklamasına şöyle devam etti:

“Özgür Özel’in, çiftçinin ürünü tarlada kaldı, alım yapılmıyor, şeklindeki açıklamalarının altında yine bir cehalet yatmaktadır. Özgür Özel, Lidya Konservecilik’e kayyum atanınca, bu özel şirketin birden TARİŞ veya Tarım Kredi Kooperatiflerine benzer bir yapıya dönüştüğünü zannetmektedir. Özel işletme yapısı ve işleyişini bilmeyen Bay Özgür, gelip bizden doğru bilgiyi almadığı için bu konuda da özel olarak işletilmiştir. Bu nedenle yakında bizden salatalık taban fiyatı belirlememizi veya üzüm alımına başlamamızı da isteyebilir. Özel bir şirket olan Lidya Konservecilik geçen senelerde olduğu gibi üretimi için ve ihracata uygun olan gerekli miktar salatalık alımı eksiksiz olarak yapmıştır. FETÖ kapsamında soruşturma geçiren firmamız, OHAL altında ve bir işletmeyi sadece ham madde alımından ibaret sanan Özgür Özel’in sorumsuz ve cahilce açıklamalarıyla tedirgin olan tedarikçi firma ve müşterileri ile olan ilişkilerini de profesyonel bir yönetim anlayışı ve çalışanların özverileriyle sorunsuz bir şekilde yürüterek üretimine devam etmiş, bayram öncesi çiftçiye ödemelere başlamıştır. Çiftçiye ödemelerimiz bayram sonrasında da haftalık olarak ödemelere devam edecektir.”

“Sayesinde hıyar uzmanı oldum”

Lidya Konservecilik şirketinin bugüne kadar işletmesinde çalışan teknik kadronun eksiksiz olarak işin başında olduğunu kaydeden İnan, açıklamasını şöyle tamamladı:
“Bu nedenle Özgür Özel’in teknik yetersizlik açıklaması da her zamanki gibi temelsiz ve anlamsızdır. Kaldı ki sayesinde ben de bir hıyar uzmanı oldum. Firmanın teknik yapısı korunmuş, iyi bir iş bölümü ile tarladaki hıyarlarla işin uzmanı teknik kadro, diğerleriyle de kayyum olarak ben ilgilenmekteyim. Özgür Özel’in işin peşini bırakmayacağız, takipçisi olacağız, açıklaması da diğer beyanları gibi anlamsızdır. Siyaset dilinde işin takipçisi olmak demek, sorumluluk altına girmeden, işin seyircisi olmak demektir. Biz, daha ilk gün, yani bankaların ileri tarihli kredileri geri çağırmaları nedeniyle firmanın işleyişinin sıkıntıya düştüğü anda işin takipçisi yani seyircisi değil, gelin işin ucundan tutan olun dediğimizde, sorunun çözümü için hiçbir çaba sarf etmeyen Özgür Özel, sırf siyasi rant elde etmek için çiftçinin sıkıntıya düşmesini beklemiş hatta istemiştir. Bu aşamada sorunun kaynağı olan, kredileri geri çağıran bankalara tek kelime itirazda bulunmayan, bu nedenle sıkıntının çözümüne zerre miktar katkısı olmayan Özgür Özel’in, sorunlar hafiflediği ve çiftçiye ödemelerin başladığı anda konuşmaya hiç hakkı yoktur. Zaten Özgür Özel’in açıklamaları da tam da darbecilerin ve FETÖ’cülerin beklentisi doğrultusundadır. Özgür Özel’in bu aşamadan sonra yapacağı tek şey, açıklamasında da dediği gibi, işi ve bizi takip etmeye sessizce devam etmesidir.” 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız