KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Kentsel Dönüşüm İçin Görüş Alışverişi

Kentsel Dönüşüm İçin Görüş Alışverişi

28 Ağustos 2014 Saat: 20:44
Kentsel Dönüşüm İçin Görüş Alışverişi
Kentsel Dönüşüm İçin Görüş Alışverişi
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu başkanlığında ilçe belediyelerin imar ve şehircilik faaliyetleriyle ilgilenen birimleri arasında koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İmar Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, ilçelerdeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili görüş alışverişi için bir araya geldiklerini söyledi.

Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte 17 ilçede hizmet verecek olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleriyle koordinasyon toplantılarına devam ediyor. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda 11 ilçenin imar ve şehircilik faaliyetleriyle ilgilenen birimleri arasında koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Kentsel Dönüşüm Şube Müdür Vekili Ünsal Gökçe de hazır bulundu. Toplantıda konuşan İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, “Toplantının amacı ilçe belediyeleri ile koordinasyonu sağlamak ve kentsel dönüşümün Manisa ve tüm ilçelerde en az sorunla uygulamaktır. Toplantı ile ilçe belediyelerinde kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarımızın durumlarını görüşüyoruz” dedi.

Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü kuruldu

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Köroğlu, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerdeki kentsel dönüşüm çalışmalarının ne olduğunu ve hangi aşamada olduğu konusunda bilgi sahibi olmak istiyoruz. Konuyla ilgili çalışmaların aktif bir şekilde başlaması ve devam etmesi için Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü kurduk. Bu kapsamda ilçelerde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda bilgi alışverişinde bulunmak ve sıkıntı yaşanan konularda çözüm yollarının bulunabilmesi hususunda görüşüyoruz” diye konuştu. Toplantının sonunda ilçe belediyelerinden katılım sağlayan birimler kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaparak istek ve önerilerini belirttiler.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız