KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Kepez’e Farklı Tarife

Kepez’e Farklı Tarife

15 Şubat 2015 Saat: 14:15
Kepez’e Farklı Tarife
Kepez’e Farklı Tarife
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Fayton Hotel

MANİSA Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor ile karşılaştı. Baştan sona üstün bir oyun sergileyerek, rakibini alt eden Büyükşehir’in Sultanları, müsabakayı set vermeden kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Kepez Belediyespor ile karşılaştı. Çok Amaçlı Spor Salonu’ndaki mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve Manisalı voleybol severler izledi. Rakibi karşısında baştan sona etkili oyununu sürdüren yeşil-beyazlı ekip, ilk sette Büşra Güral ve Buse Serbest’in başarılı hücumları ile skor üretti ve ilk seti 25-17 kazandı, 1-0. İkinci sete de istekli başlayan Büyükşehir’in Sultanları, file üstünde etkili oldu ve Kepez Belediyespor’un hücumlarını etkisiz bıraktı. Oyunda ağırlığını hissettiren Büyükşehir Belediyespor, rakibinin sayı üretmesine izin vermedi ve oyunu 25-10 kazanarak setlerde durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü sete Kepez Belediyespor hızlı başladı. Buse Aksu ve Yasemin Şengöl ile sayı bulmaya çalışan Kepez Belediyespor, Ayçin Moran ve Oya Yıldızhan’ın bloklarını aşamadı. Seti 25-20 kazanan Büyükşehir Belediyespor, maçı da 3-0 kazandı.

Lideri Yenmek İstiyoruz

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Süleyman Bozkan, “Güzel bir maç oldu. Rakibimiz karşısında oyunun genelinde hakimdik. Önümüzdeki hafta lig lideri ile deplasmanda oynayacağız. İnşallah bugünkü etkili oyunumuzu İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında da sergileyip, bu sezon hiç kaybetmeyen rakibimizi yenmek istiyoruz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor : Ezgi Suçsuz, Ece Yurtsever, Ayçin Moran, Oya Yıldızhan, Tuğçe Bilgen, Elif Yenibayrak, Sevgi Semizler, İrem Ulusoy, Buse Serbest, Büşra Güral, Ece Tunca, Emine Eraslan

Antrenör : Süleyman Bozkan

Kepez Belediyespor : Yeliz Kahraman, Ecem Özdemir, Yaren Sencel, Özlem Gökhan, Kardelen Güldal, Buse Aksu, Bensu Başak Engin, Yasemin Şengöl, Ceren Taşdemir, Meryem Tosun

Antrenör : Çetin Taş

Stad : Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu

Süre : 70 dakika

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız