KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Kıraç’tan Rüya Proje’ye Yakışan Konser

Kıraç’tan Rüya Proje’ye Yakışan Konser

4 Nisan 2015 Saat: 15:21
Kıraç’tan Rüya Proje’ye Yakışan Konser
Kıraç’tan Rüya Proje’ye Yakışan Konser
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Atatürk Kent Parkı açılışında sevilen sanatçı Kıraç sahne aldı. Binlerce Manisalının keyifli bir akşam geçirdiği konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de eşi Şeyda Ergün ile birlikte izledi. Konserde Manisalıların Başkan Ergün’e ilgisi büyüktü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesi’nde 170 dönümlük alan üzerine kurulan Atatürk Kent Parkı’nın açılışı coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Açılışın ardından Türk Rock Müziğinin sevilen sesi Kıraç, Manisalılara bir konser verdi. Konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün’ün yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra il genelinden çok sayıda vatandaş izledi. Konser öncesi meydanda ilk olarak havai fişek gösteri gerçekleştirildi.

Kent Park’ta Kıraç rüzgârı

Havai fişek gösterisinin ardından Kıraç sahne aldı. Sevilen Türk Rock Müziği sanatçısı Kıraç başta eski şarkıları olmak üzere seslendirdiği parçalarla meydanı dolduran binlerce Manisalı hayranına unutamayacakları bir gece yaşattı. Şarkıcı, Ayşem, Yıllar Sonra, Bulamazsın Benim Gibi Seveni gibi birçok parçasını Manisalı hayranları için söyledi.

Kıraç Manisalıları mest etti

Kıraç şarkılarının birçoğunu hayranlarıyla birlikte seslendirirken, duygusal parçalarıyla da gönüllere taht kurdu. Şarkıcı seslendirdiği parçalarla Manisalı hayranlarının gönlünü bir kez daha fethederken meydanı dolduran binlerce Manisalı unutamayacakları bir gece yaşadı.

Başkan Ergün’e sevgi seli

Konser sırasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşlar tarafından sevgi gösteriyle karşılandı. Vatandaşlar, Ergün’e ‘Büyük Başkan’ sloganları attı. 7’den 70’e her yaştan Manisalı tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Konser sonunda Kıraç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü sahneye davet etti. Başkan Ergün, Kayahan’ın vefatı nedeniyle Nilüfer’in Manisa konserini iptal etmek zorunda kaldığı için Atatürk Kent Parkı açılışında Manisalıları yalnız bırakmayan Kıraç’a teşekkür etti.

Başkan Ergün Kayahan’ı Unutmadı

Başkan Ergün konuşmasında hayatını kaybeden Türk müziğinin sevilen sesi Kayahan’ı da unutmadı. Başkan Ergün, “Bugün Türkiye bir sanatçısını kaybetti. Kayahan’ı kaybettik. Bizim de tüm gençliğimiz onun şarkılarını dinlemekle geçti. Huzur içinde yatsın, Allah rahmet eylesin. Allah ailesine ve geride kalanlarına sabırlar versin” dedi.

Yeni projelerde buluşmak üzere

Açılışı gerçekleştirilen Atatürk Kent Parkı’nın Manisalılara hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Ergün, “Sizlere bugün Rüya Proje olarak nitelendirilen, ismini de Atatürk Kent Parkı verdiğimiz, Atatürk Kent Parkı’nı kazandırmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu projede emeği geçenlerden Allah razı olsun diyorum. Yeni projelerde buluşmak üzere, herkese iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız