KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Kültür/Sanat

KIRKAĞAÇLI ÖĞRENCİLERİN SEPTO BAŞARISI

Özel Yamanlar Eğitim Kurumlarının İzmirde düzenlediği SEPTO Yarışmasında Kırkağaçlı öğrenciler ikincilik başarısı elde etti.Kırkağaç Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Recep Çakıcı, 8. Uluslararası Sanat Eğ

29 Mayıs 2014 Saat: 10:33
KIRKAĞAÇLI ÖĞRENCİLERİN SEPTO BAŞARISI
KIRKAĞAÇLI ÖĞRENCİLERİN SEPTO BAŞARISI
DAYIOĞLU KASABI

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları'nın İzmir'de düzenlediği SEPTO Yarışması'nda Kırkağaçlı öğrenciler ikincilik başarısı elde etti.
Kırkağaç Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Recep Çakıcı, 8. Uluslararası Sanat Eğitimi, Proje ve Tasarım Olimpiyatı (SEPTO)'nda, Rekreasyon dalında "Düldül" isimli projesiyle Türkiye ikincisi, Burak Kral Oyuncak tasarımı dalında “Bayan Tenis’’ isimli projesiyle Jüri özel ödülü alarak büyük başarıya imza atmış oldular. Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen, ilkokul ve ortaokulların katıldığı olimpiyat, İzmir Uluslararası Fuar Alanında yapıldı. Rekreasyon, oyuncak tasarımı, dramatizasyon, pandomim, kaligrafi, resim ve müzik kategorilerinde yeteneklerini sergileyen, 81 il ve 515 okuldan toplam 2 bin 580 öğrenci, birbirinden ilginç projeleri jürinin beğenisine sundu. Rekreasyon dalında finale kalan 120 proje arasında ikinci olan düldül adlı projesiyle Çakıcı ve Oyuncak tasarımı kategorisinde finale kalan 315 proje arasında jüri özel ödülü alan "Bayan Tenis" adlı projesiyle Kral Görsel Sanatlar öğretmeni Serra Mutlu’nun danışmanlığında yaptıkları projelerle gümüş madalya kazandı. Bilimde elde ettikleri başarıların yanında sanat alanındaki çalışmalardan da geri kalmamaya çalıştıklarını belirten Özel Betül Koleji Müdürü Hikmet Günhan, yaptığı açıklamada, "Yaşamdaki güzellikleri sanata yansıtmayı başarmış olan okulumuz, sanatsal çalışmalara her türlü desteği vermeye devam etmektedir. Bu yıl altı projeyle girdiğimiz sanat olimpiyatlarında Türkiye ikincisi olduk. Bu vesileyle dereceye giren öğrencimizi, ailelerini ve emeği geçen Görsel Sanatlar zümremizi tebrik ediyor, yürekten kutluyorum" dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız