KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

KKTC 2.Cumhurbaşkanı Talat’ın Akhisar’da 2. Gün Ziyaretleri

Akhisar Genç İşadamları Derneği (AKGİAD) ın davetlisi olarak gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) nin 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve eşi Oya Talat Akhisar’da ki 2. Gününde, Akhisar Kaymakam Kaan Peker, Belediye Başkanı Sal

22 Aralık 2014 Saat: 17:55
KKTC 2.Cumhurbaşkanı Talat’ın Akhisar’da 2. Gün Ziyaretleri
KKTC 2.Cumhurbaşkanı Talat’ın Akhisar’da 2. Gün Ziyaretleri
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Genç İşadamları Derneği (AKGİAD) ın  davetlisi olarak gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) nin 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve eşi Oya Talat  Akhisar’da ki 2. Gününde, Akhisar Kaymakam Kaan Peker, Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamlarında ziyaret etti.

Salih Hızlı ve eşi Nergis Hızlı tarafından karşılanan Talat çiftine özel hazırlanmış bir anı şilti ile adına yazılmış Akhisar Belediyespor forması ikram edildi.

KKTC 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve eşi Oya Talat çifti, Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Parkı içindeki tarihi Şehir Gazinosun İşletmecisi  Erkin Güney ve eşi Pınar’ın da katıldığı sohbet toplantısına katıldı. Talat  Şehir gazinosunda, “ hayatımda en güzel Türk kahvesini Erkin Güney’in işletmesinde içtim” dedi.

Talat çifti, öğleden sonra Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis başkanı Şenol Ürküp ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Ufuk Merde ve üyeleri tarafından karşılandı. 

Akhisar Ticaret Borsası  ziyaretinde Yönetim kurulu başkanı Alper Alhat, meclis başkanı Bahattin  Alkın ve üyelerle sohbet etti. Alper Alhat  borsanın özel şiltini Cumhurbaşkanı M. Ali Talat’a verdi. 

Talat çifti ve AKGİAD yönetimi  Organize Sanayi Bölgesinde bulunan modern Hünkar zeytin işletmesini gezerek işletme sahibi Mustafa Ali Gürdük’ten  bilgi aldı. son olarak Akhisar Genç İşadamları Derneğini Lokalini ziyaret ederek burada AKGİAD başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti..

KKTC 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan modern Hünkar zeytin işletmesini gezdikten sonra açıklama yaptı. Mehmet Ali Talat;" Sofralık zeytin açısından Kıbrıs biraz daha zayıf. Bizde yağlık zeytin üretimi var. Zeytin üretimi sanayileşmiş değil diyebilirim. Burada salamura, yeşil, siyah zeytin işlemesini çok teknik düzeyi yüksek bir şekilde izlemiş olduk. İşin bu kısmını ben bilmiyorum. Burada ki teknoloji Kıbrıs’ta yok. Bizde daha ziyade kırılmış yeşil zeytin ve susuz salamura siyah zeytin yapılır. Ama bunlar fabrikasyon değil. Akhisar’da zeytin teknolojisinde yenilikler peşinde olunduğunu da gördük. Sıcaklık ve misafirperverlik havanın soğuğuna rağmen içimizi ısıtıyor. Gerçekten çok sıcak insanlarla karşılaştık. Başta Akhisar Genç İş Adamları derneğine ve tüm Akhisarlılara müteşekkiriz" dedi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız