KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

KKTC 2. Cumhurbaşkanı Talat’tan Akhisar Belediyesine Ziyaret

KKTC 2. Cumhurbaşkanı Talat’tan Akhisar Belediyesine Ziyaret

22 Aralık 2014 Saat: 15:04
KKTC 2. Cumhurbaşkanı Talat’tan Akhisar Belediyesine Ziyaret
KKTC 2. Cumhurbaşkanı Talat’tan Akhisar Belediyesine Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın Akhisar’a düzenlediği bir dizi ziyaretler çerçevesinde Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti. Akhisar Genç İş Adamları Derneği’nin (AKGİAD) konuğu olarak Akhisar’da bulunan 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ve ekibini Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak, Ali Velestin ve daire müdürleri tarafından karşılandı.
Akhisar siyasi ve idari yapısından bahseden Belediye Başkanı Salih Hızlı; Akhisar Belediyepsor'un yaşadığı başarı hikayesinden de bahsetti. 13 milyona yakın zeytin ağacı olduğunu belirten Başkan Hızlı; tüm zeytin işletmelerini bir araya getirecek zeytin ihtisas organize sanayi bölgesi projesi ile atağa geçmeyi hedeflediklerini belirtti. Zeytin’de Akhisar'ın her konuda öncülük yaptığını belirten Hızlı; Gördes barajı sayesinde sulama işinde kolaylıkların sağlanacağını kaydetti.

İncil'de geçen ilk 7 kiliseden birisinin Akhisar'da olması tarihi zenginliği de ortaya koyduğunu ifade eden başkan Hızlı; bu bağlamda turizm çalışmalarına belediye olarak önem verdiklerini belirtti.
Bölgenin Dünya'da yatırım yapılabilir 3. şehirler arasında yer almasından dolayı sanayileşme yolunda gelişime sağladıklarını ifade eden Hızlı; bu sanayileşme olayını iyi planlamak istediklerini dile getirdi.

Akhisar'ın çok iyi değerlere sahip olduğuna vurgu yapan Talat; tarım ve sanayideki yapılanmasını aynen sürdürmesi gerektiğini ifade etti. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı makamında ilk kez Akhisar'da yapılan zeytin şekerini tatma imkanı bulan Talat çok beğendiğini ve lezzetli olduğunu ifade etti. Ziyaret sonunda Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, misafir ettiği KKTC 2. Cumhurbaşkanı Talat’a Akhisar’ı simgeleyen Zeytin ve Zeytinyağı şiltleri ile, Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’un 45 numaralı “Mehmet Ali Talat” yazılı formasını takdim etti.






















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız