KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Köfteci Ramiz ve Keskinoğlu Bu Sezonda Akhisar’ın Forma Sponsoru

Köfteci Ramiz ve Keskinoğlu Bu Sezonda Akhisar’ın Forma Sponsoru

19 Eylül 2014 Saat: 13:48
Köfteci Ramiz ve Keskinoğlu Bu Sezonda Akhisar’ın Forma Sponsoru
Köfteci Ramiz ve Keskinoğlu Bu Sezonda Akhisar’ın Forma Sponsoru
DAYIOĞLU KASABI

Ligin ikinci haftasındaki Sivasspor maçında formalarında Köfteci Ramiz’le sahaya çıkan Akhisar Belediyespor, Cumartesi günü de deplasmanda Kayseri Erciyesspor maçında da formalarında Keskinoğlu yazısı ile sahaya çıkacaklar. Keskinoğlu ve Köfteci Ramiz ile 2014-2015 sezonunda forma sponsorluk için resmi sözleşme Yılmaz Atabarut tesislerinde firma temsilcileri ile kulüp yönetimi tarafından imzalandı.

Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, as başkan Latif Çakmak, yönetim kurulu üyeleri, İbrahim Evren Acar, Süleyman İşçi, Zekeriya Güneş, Keskinoğlu Şirketler gurubu temsilcisi Halkla ilişkiler müdürü Eylem Şenel Ok, Köfteci Ramiz’ten Bircan ve Bülent Taşkınların katıldığı protokolün imza töreninde hazır bulundular.

Başkan Hüseyin Eryüksel, “ Akhisarlıların büyük destekleri ile gücümüze güç katıyoruz. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Köfteci Ramiz ile Keskinoğlu forma sponsorumuz oldular. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” Dedi. Köfteci Ramiz yönetim kurulu üyesi Bülent Taşkınlar, “Akhisar’da doğduk; Akhisar’da büyüdük. Bu şehre ve takımına her zaman sahip çıktık. Ağabeylerim bu takımda futbol oynadılar. Bundan önce olduğu gibi her sezon takımımızın yanından olmaktan büyük gurur duyuyoruz.” Dedi. Keskinoğlu şirketler gurubu adına protokol imza törenine katılan gurubun halkla ilişkiler müdürü Eylem Şenel Ok, “ Akhisar Belediyespor ile gurur duyuyoruz. Yönetim kurulumuzun görevlendirmesi ile bu törene katılıyoruz. Bu sezonda takımımızın başarılı olacağına yürekten inanıyoruz.” Dedi.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız