KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

Korutürk;" Birinci Turda Çok İyi Çalışmalıyız" Dedi

Korutürk;" Birinci Turda Çok İyi Çalışmalıyız" Dedi

16 Temmuz 2014 Saat: 18:09
Korutürk;" Birinci Turda Çok İyi Çalışmalıyız" Dedi
Korutürk;" Birinci Turda Çok İyi Çalışmalıyız" Dedi
DAYIOĞLU KASABI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından Manisa ve ilçelerinde görevlendirildiğini belirten CHP İstanbul Milletvekili Osman Taney Korutürk,  CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, CHP İl Başkanı Cahit Kaplan,  MYK üyeleri Fatma Köse, Ayfer Çömert, Malatya Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer ve yönetim kurulu üyeleri  ile birlikte Akhisar CHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Ziyarete gelen CHP heyetini, CHP Akhisar İlçe Başkanı Av. İsmail Fikirli, Kadın Kolları Başkanı Selver Goral, yönetim kurulu üyeleri ve partili üyeler tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Av. İsmail Fikirli;" 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandığa giderek oylarımızı kullanacağız. Bizleri ziyaretinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulu  ve partililerimiz adına teşekkür ediyoruz" dedi.

CHP İl Başkanı Cahit Kaplan;" Biz devrimci geleneğinin evlatlarıyız. 10 Ağustos'ta sandıklara giderek oylarımızı kullanalım. Buradan Soma'da yaşanan maden faciasının yaralarını sarmak için ziyaret edeceklerinden Malatya CHP Kadın Kollarına, buradaki duygu yoğunluğunu Malatya'ya taşımalarını istiyorum. Tam bağımsız ve özgür bir ülkeyi inşa etmek istiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan;" Soma faciasının yaşanmasından bu güne 64 gün geçti. Manisa il ve ilçeleri kadın kollarını ve Belediye bayan meclis üyelerini teşekkür ediyorum. Soma'da yaşanan olayları unutmayacağız, unutturmayacağız. CHP kadınların sorunlarıyla Manisalıların her zaman yanlarında olacağız. Birde son günlerde yaşanan kadın cinayetlerinden bahsetmek istiyorum. Türkiye'de kadınlar öldürülüyor, katlediliyorlar. Bunu anlatmak zorundayız. Karşımızda yok denen bir kültür var. CHP aydınlık geleceğe kadınlar ile gidecektir. Kadına yönelik şiddetin son bulması amacıyla 20 Temmuz'da düzenlenecek eylemi sizlerle paylaşmak istiyorum" dedi.

Birinci turda çok iyi çalışmalıyız diyerek sözlerine başlayan CHP İstanbul Milletvekili Osman Taney Korutürk ".Dünden beri sayın il başkanımızla birlikte ciddi bir çalışma içindeyiz örgütümüzün sandık düzenlemeleri konusunda her türlü çalışmayı yapmış olduğu sandık eğitimlerinin 3 ilçe dışında tamamlanmış olduğunu o 3 ilçe içinde en kısa süre içerisinde eğitim çalışmalarının tamamlanacağını memnuniyetle gördük. Birinci turda çok iyi çalışmalıyız ve iki eliniz kanda da olsa mutlaka sandığa gidin. Bir çok yerde de halkımızla temas ettik bu temaslardan gördüğümüz bizim CHP ile MHP’nin ortak çıkarttığı fakat daha sonra üst partilerinde desteklemiş olduğu ortak adayımızın giderek daha geniş bir çerçevede destek sağlamakta olduğunu görüyoruz ve bundan da büyük memnuniyet duyuyoruz. Şimdi asıl burada bulunuşum cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olduğu için daha ziyade onun üstünde durmak istiyorum. Bizim için en önemli şey bütün arkadaşlarımızın bilmesi ve yakın çevrelerde mutlaka bunu anlatması gerektiğini düşündüğüm bir şey var o da şu bu seçimlere katılmamak diye bir durum olmaması lazım seçimlere ben katılmayacağım seçime ben girmeyeceğim seçime iştirak etmeyeceğim, oy vermeyeceğim diyen insanın şunu bilmesi lazım ki seçime katılmamak demek Tayyip Erdoğan’a 1 değil 2 oy vermek demek. Geçen yerel seçimlerde katılım yüzde 89’du. Yüzde 89 katılım da yapmış olarak yerel seçimlerde AK Parti’nin toplamış olduğu oy oranı yüzde 43, yüzde 85 ya da yüzde 90 civarı katılım sağlayabilirsek AK Parti’nin almış olduğu oy yüzde 43’ün ya bir parça üstünde ya da bir miktar altında olacaktır. Ama hiçbir zaman yüzde 50’ye çıkamayacaktır. Katılım dolayısıyla çıkamayacaktır bu teknik bir şey ve matematik bir hesaplama katılım yüksek olduğu zaman yüzde 50’yi bulamayacağını da birinci turda seçilemeyecektir. bizim yapmış olduğumuz teknikler, değerlendirmeler, projeksiyonlar ve vatandaşlarımızla temaslarımızı doğru görüyoruz. Eğer ikinci tura kalınırsa o zaman ikinci turda ya oy ya bu başka da çare olmayacağı herkesin kafasına dank edecek. Herkesin kafasına dank ettiği zamanda Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci turda seçimi alması son derece düşecektir. Başbakan doğruyu söylemiyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün koymuş olduğu fabrika ayarlarını değiştirecek bozacak, biz bunları istemiyoruz. Türkiye’nin kurulduğu gibi Müslüman bir nüfusa sahip laik, demokratik parlamento idaresine dayalı bir batılı ülke olmasını istiyoruz" dedi.

 Ziyaretin sonunda Emekli Öğretmen Nevin Dağlı, 1977-1980 yılları arasında CHP Manisa milletvekili olan eşi Hasan Dağlı'nın 1977 yılında o dönemin Cumhurbaşkanı olan Fahri Korutürk ile çekilmiş çerçeveli fotoğrafı göstererek partililer ile o anı paylaştı.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız