KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Kulüp, Okul ve Federasyon Projesi Başladı

Kulüp, Okul ve Federasyon Projesi Başladı

7 Mayıs 2015 Saat: 19:51
Kulüp, Okul ve Federasyon Projesi Başladı
Kulüp, Okul ve Federasyon Projesi Başladı
DAYIOĞLU KASABI

a

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüp, Okul ve Federasyon (KOF) projesi işbirliğiyle düzenlenen projede öğrenciler bir birleriyle hem eğlendiler, hem de futbol oynadılar. Altyapı Koordinatörü Ferudun Yarkın, Altyapı Menajeri Harun Tayfun, Altyapı Antrenörleri, Süleyman Özkaraman, Rıza Yurtseven, Cumhur Oktav, Ercan Yağcı, Şentürk Karabak, Selahattin Elbir, Mahir Çeneli, Önder Arık, Mustafa Başarır, Mahmut Kurtay, Sercan Akcin, Naci Ay, Fırat Yeşilyuva, Bülent Der, Ethem Çimen, Yusuf Girer ve futbolcular ile bir hafta boyunca çalışmalar yapacağız.

Akhisar Belediyespor'un kaptanı Bilal Kısa ve futbolcular Güray Vural, Kadir Keleş'in katıldığı futbol şenliğinde öğrenciler futbolcular ile fotoğraf çektirmekte yarıştılar.  

Akhisar belediyespor Altyapı Koordinatörü Ferudun Yarkın, Altyapı Menajeri Harun Tayfun;" Futbol Federasyonumuz tarafından düzenlenen Kulüp, Okul ve Federasyon (KOF) projesi işbirliğiyle düzenledik. Biz bu projeyi bu daha önceki senelerde okul bahçesinde yapıyorduk. ilçemizdeki tüm okullarımızı gezdik ve 22 okulun bahçesinde çalışmalarımızı yaptık. 5 okulumuz kaldı. İlçe stadımıza Misak-ı Milli Ali Şefik okulumuzun 1 ve 2. sınıf öğrencilerini davet ettik. daha sonra Akhisar Ticaret Borsası Altıeylül, Ülkü, Gazi-Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Pehlivanoğlu okullarını davet edeceğiz. Okullarda tespit ettiğimiz, öğrenciler ile haftanın bir günü antrenmanlar yapacağız. Amaç, çocuklarımıza futbolu sevdirmek, sosyal yönlerini geliştirmek, birlikte olmayı arkadaşlık ilişkilerini arttırmak, iyi bir birey olmalarına katkıda bulunmak. Eğer içlerinde yetenekli olanlar varsa bunları da Türk Futboluna kazandırabilmek. Bugün burada tüm çocuklarımıza kazananı veya kaybedeni olmayan sadece eğlenmek, spor yapmak amacıyla turnuva düzenleyeceğiz. Şimdiden katılan tüm çocuklarımıza iyi eğlenceler dileyerek turnuvayı bu şekilde başlatıyoruz" dediler.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız