KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Spor

Kurtuluş Etkinliklerinin 93. Yıldönümünde Ege'den Birlik ve Beraberlik

Kurtuluş Etkinliklerinin 93. Yıldönümünde Ege'den Birlik ve Beraberlik

7 Eylül 2015 Saat: 16:07
Kurtuluş Etkinliklerinin 93. Yıldönümünde Ege'den Birlik ve Beraberlik
Kurtuluş Etkinliklerinin 93. Yıldönümünde Ege'den Birlik ve Beraberlik
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Kurtuluş Etkinliklerinin 93. Yıldönümünde Ege'den Birlik ve Beraberlik

Haber : (Emrah DÜZTAŞ - MHA)

Akhisarspor Taraftarları Derneği (ATD) Akhisargücü Masterlar takımının organize ettiği S.S. Akhisar Mermerciler Kooperatifi ve Lale Lokantasının sponsorluğunda, Akhisar Belediyesi, Akhisar Belediyespor ve Akhisar Ticaret Borsası'nın katkılarıyla düzenledikleri Akhisar’ın kurtuluş etkinlikleri kapsamında 3. Masterlar futbol turnuvasında ATD) Akhisar Gücü Masterlar ile Ege Karmasıyla yapılan müsabakasında dostluk kazandı 2-2

Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı içinde bulunan Kovalık Stadında Şehir stadında saat 19.00'da başlayan karşılaşmada konuk takım Ege Karması Masterları ilk yarıyı Anıl'ın attığı gollerle 2-0 önde kapadı. İkinci yarıya hızlı başlayan ATD Akhisargücü Hasan Çakmak ve Nihat Uz'un attığı gollerle karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi. ATD Akhisargücü Masterlar takımı, Turnuvada Ege Karması Masterlar takımını şampiyon ilan etti.

Kupa töreninden önce konuşan ATD Akhisargücü Basın sözcüsü Deniz Aktaş şunları söyledi. Deniz Aktaş;" Akhisarlının ve Akhisar dışında yaşayanların gören gözü, işiten kulağı olan sizler buraya kadar geldiğiniz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. ncü yılını kutluyoruz. Öncelikle olarak vatan topraklarını sonuna kadar savunan ve bu uğurda hayatlarını kaybeden genç yaşlı tüm insanlarımıza, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Ruhları şad olsun. Kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. ncü yılını kutlama etkinlikleri kapsamında sporun birleştirici gücüne inanarak Akhisar'ımızın kültürel ve tarihsel tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar Gücü Masterlar Takımı olarak düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz 3.ncü Masterlar Futbol Turnuvasına Ege Masterlar Federasyonu Karmasını davet ettik, kendilerine katılım sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonu düzenlememizde katkıları bulunan sponsorlarımız Lale Lokantası işletmecisi Sayın Güner Güngör’e, Akhisar Mermerciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Recep Kalın ve Yönetim Kurulu’na, talebimiz üzerine Gölet alanında maç yapmamız için izin veren Akhisar Belediyesine ve Akhisar Belediyespor Yönetim Kuruluna, gelen misafirlerimize şehrimizin ürünlerini (Zeytin, Zeytinyağı, Akhisar’ı ve Ürün Çeşitlerini Tanıtım Broşürü vs.) vermemizi sağlayan Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Sayın Alper Alhat’a, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sayın Bahattin Alkın’a ve Yönetim Kurulu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Masterlar camiasına büyük desteği olan (IVFA) Sayın Yüksel Borucu’ya da katılımı için teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonun Akhisar halkına ve Akhisar’ı takip edenlere duyurulmasına vesile olan basınımıza ve emeği geçen herkese Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar Gücü Masterlar takımı olarak sonsuz teşekkürler ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

Karşılaşmanın sonunda düzenlenen kupa töreninde günün anısına Ege Karması Masterlar kaptanı Fahir Cengiz'e Plaketi ATD Akhisargücü'nün  Forma Göğüs sponsoru Lale Lokantası sahibi Güner Güngör verdi.

Ege Karması Masterlar Başkan yardımcısı Murat Ünlü'ye Şampiyonluk kupasını S.S. Akhisar Mermerciler Kooperatifi yönetim kurulu üyesi Erdoğan Akkuzu verdi.

ATD Akhisargücü Takım kaptanı Turhan Gül'e günün anısına plaketi, S.S. Akhisar Mermerciler Kooperatifi yönetim kurulu üyesi İdris Aslan verdi.

Turnuvada ikinci olan ATD Akhisargücü Masterlar takımı ikinci kaptanı Hüseyin Memişler (Atmaca) ikincilik kupasını S.S. Akhisar Mermerciler Kooperatifi yönetim kurulu üyesi Halil Akdağ verdi.

Kupa töreninden sonra Ege Karması Masterler futbol takımına, Akhisar Ticaret Borsasının hazırladığı ve içinde Yeşil-Siyah Zeytin olduğu hediye paketlerini Akhisar Gücü başkanı Nihat Uz ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

ATD Akhisargücü Masterlar : 2

Ege Karması Masterlar : 2

Stat: Gölet Kovalık

Saat: 19.00

Hakemler : Ercan Soylu, Fırat Şen, Aktan Şen

Akhisar Gücü Masterlar;  Oğuz Güler, Hüseyin Memişler (Atmaca), Fatih Şen, Nihat Uz, Gültekin Çakmak, Serkan Olgun, Turhan Gül, Hakan Sezer, Hasan Çakmak, Recep Çatılı, Erhan Yılmaz, Serkan Barut, Serdar Çengel, Naim Yılmaz, Murat Şırnak, Kenan Hamamcıoğlu, Halil Kurtay, Nihat Uğraş, Süleyman Ozan, Suat Şenay

Ege Karması Masterlar Futbol Takımı: Fatih, Rıza, Süleyman, Nezih, Tansel, Murat, Gürsel, Sezgin, Mesut, Şentürk, Anıl, Aşkın, Seyfettin, Onur, Fikret, Ergün, Savaş, Türkay, Mustafa, Timur, yönetim kurulu Murat Ünlü, Fahir Cengiz, Savaş erbaş, Hamit Yurtman, Ercan Akkan, Bekir Gülfidan

Goller: 27-39 Anıl Yeşilyurt, 75 Dk.Hasan Çakmak, 89.Dk. Nihat Uz

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız