KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

MABEM Başarıya Yelken Açtı

MABEM Başarıya Yelken Açtı

27 Ağustos 2014 Saat: 17:35
MABEM Başarıya Yelken Açtı
MABEM Başarıya Yelken Açtı
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi, YGS-LYS ve SBS’de son 4 yıldır yakaladığı başarı grafiğine, üstüne katarak devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’nin 2013-2014 öğretim yılında YGS-LYS kurslarının başarısı yüzde 85 olarak gerçekleşirken; SBS kurslarının başarısı ise yüzde 100 olarak gerçekleşti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’nde 2013-2014 öğretim döneminde YGS-LYS-SBS kurslarının tamamlanmasının ardından girilen sınavlarda, kurs gören öğrencilerin başarı oranı, gurur verdi. Konu ile ilgili açıklama yapan MABEM Müdürü Abdülkadir Çam, “Öğrencilerimiz yoğun bir çalışma temposunun sonunda sınava girmişlerdir. Sınav sonucunun açıklanması neticesinde öğrencilerimiz tercihlerini dershane öğretmenlerimiz gözetiminde yapmıştır. Öğretmenler tarafından yapılan başarılı rehberlik sonucu öğrencilerimiz ileride iş imkanı bulabilecekleri geçerli meslek dallarını seçerek Ekonomi, Sağlık (Diş hekimliği, Hemşirelik, Ebelik), Hukuk, Mühendislik, Öğretmenlik, Sosyal Bilimler gibi alanlara yerleştirilmişlerdir. Eğitim Merkezimize kayıt yaptırıp LYS sınavına giren 96 öğrencimizden 60 tanesi dört yıllık fakültelere, 22 tanesi iki yıllık yüksekokullara yerleşmiştir. Tercih yapmayan veya yerleşemeyen öğrenci sayımız 14’dür. Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’nin 2013-2014 Öğretim yılında YGS-LYS kurslarının başarısı yüzde 85 olarak gerçekleşmiştir” dedi.

SBS’de yüzde 100 başarı

Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören SBS öğrencilerinin öğretmenler tarafından yapılan başarılı rehberlik çalışmaları sonucu lise eğitimlerini görecekleri okullara yerleştirildiğini de belirten Çam, “SBS’de yerleşmeyen öğrencimiz yoktur. SBS kurslarının başarısı ise yüzde 100 olarak gerçekleşmiştir. SBS kursları için Eğitim Merkezimize kayıt yaptırıp sınava giren 281 öğrencimizden; 2 öğrencimiz Fen Liseleri’ne, 2 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi’ne, 157 öğrencimiz Anadolu Liseleri’ne, 10 öğrencimiz Anadolu Sağlık Meslek Liseleri’ne, 113 öğrencimiz Anadolu Teknik ve Meslek Liseleri’ne yerleşmiştir. Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’nin 2013-2014 Öğretim yılında SBS kurslarının başarısı ise yüzde 100 olarak gerçekleşmiştir” diye konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız