KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Maçının Ardından Neler Konuşuldu

Maçının Ardından Neler Konuşuldu

23 Şubat 2015 Saat: 23:52
Maçının Ardından Neler Konuşuldu
Maçının Ardından Neler Konuşuldu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Fayton Hotel

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Fenerbahçe’ye karşı aldıkları galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Fenerbahçe’nin Kadıköy’de 33 maçlık yenilmezliğine 2 - 1’lik skorla son veren Akhisar Belediyespor’da teknik direktör Roberto Carlos, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, “Benim ve takımın için mükemmel bir maçtı. İyi defans yaptık, atakları iyi durdurduk. Ofansif yönden iyi ataklara çıktık. Tabii ki böyle büyük bir takım karşı böyle bir galibiyet bizi çok mutlu etti. Devamı gelecektir.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe taraftarına da sevgilerini gönderen Roberto Carlos, “Bana gösterdikleri sevgi ve saygıdan dolayı. Fenerbahçe’ye ilerleyen maçlarda başarılar diliyorum. Benim Akhisar’daki hedefim, bu takımı Avrupa’ya taşımak. Tabii ki Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi takımlara karşı maçlarımız zor olacaktır. Bunun gibi bağlılık, istek ve özveri olduktan sonra futbolcularımın bunu başarabileceğini inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyespor’un 12 - 13 maçtır galip gelememeyi hak etmeyen bir takım olduğunu da kaydeden Carlos, "Akhisar Belediyespor yüksek kaliteli oyunculara sahip. Bir ay önce aldığım takımla şimdiki takım arasında fark var. Futbolcular daha neşeli antrenman yapıyor, kendine ve takım arkadaşına güveniyorlar ve sonuç alıyorlar. Art arda iki galibiyet. Şimdi İstanbul Başakşehir maçına hazırlanacağız. Evimizde maçımız. Ben Akhisar Belediyespor’u daha yukarıya taşımayı hedefliyorum." diye konuştu.

Maç içinde duygularını fazla belli etmediği yönündeki bir görüşe de Carlos, “Bu galibiyeti futbolcularım hak etti. Ben çalışmalarımı hafta içinde gerçekleştirdim. Ama çoğu zaman kimse farkında değildir, galibiyeti hafta içinde çalışmalar belirler. Bu mutluluğum geçen haftaki galibiyetten başladı. Daha modern antrenmanlar yapmak, futbolcuları motive etmek, kalitelerini sahaya yansıtmak. Galatasaray’a Başakşehir’e karşı da galip gelsem yine sakinliğimi göstereceğim.” dedi.

Fenerbahçe Cephesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Akhisar Belediyespor karşısında son 15 dakika disiplinsiz oynadıklarını belirterek, "Disiplini kaybettik ve mağlup olduk." dedi.

Süper Lig’de Akhisar Belediyespor’a kendi sahasında 2 – 1 mağlup olan Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Maça hafta arasından beri iyi hazırlanmıştık. Maçı kazanıp 3 puan alıp hem lider olmak hem de moralli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyorduk. Maç başından sonuna kadar üstün olan taraftık. Oyun hakimiyeti bizdeydi. Çok net gol pozisyonları kaçırdık, olmadı." şeklinde konuştu.

KARTAL’DAN MAÇIN HAKEMİNE SİTEM

Karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya’nın 4. Hakemin uyarılarına rağmen Akhisar Belediyesporlu futbolcu Castro’yu kırmızı kartla atmadığını dile getiren İsmail Kartal, "Moussa Sow’un avantajı varken kaleciyle karşı karşıyayken hem bizim avantajı kesti. Hem de oyuncuyu atmadı. Bu bana biraz düşündürücü geldi." ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal, ortaya koydukları futbolla ilgili söylediklerini tekrarlayarak, sözlerini şöyle tamamladı: "Söylediğim gibi, baştan sona kadar üstün oynadık. Çok net gol pozisyonları yakaladık. Bunları değerlendiremedik. Ama son 15 dakika disiplinsiz oynadık, disiplini elden kaybettik ve mağlup olduk. Biz de bu maçtan kendimize ders çıkartıp, önümüze bakacağız. Daha iyi çalışacağız. Daha iyi sonuçlar alabilmek için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz, taraftarlarımızdan da özür diliyoruz."

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız