KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Manisa Bezi Dokuma Sergisi Açıldı

Manisa Bezi Dokuma Sergisi Açıldı

15 Ekim 2014 Saat: 16:54
Manisa Bezi Dokuma Sergisi Açıldı
Manisa Bezi Dokuma Sergisi Açıldı
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Masmek ve İşkur Ortaklığı ile düzenlenen tarihi Manisa Bezi Dönem Sonu Sergisi törenle açıldı. Vali Erdoğan Bektaş, Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından açılışı gerçekleştirilen sergide kursiyerlerin hazırladıkları ürünler büyük ilgi çekti.

Manisa’da Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Masmek ve İşkur tarafından verilen Manisa Bezi Dokuma Kursu tamamlandı. Kurs boyunca hazırladıkları ürünleri sergileyen kursiyerler, Kültür Sitesi Fuaye Salonu’nda sergi açtı. Serginin açılışına Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İşkur İl Müdürü Yüksel Uçar, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte kurs eğitmenleri ve kursiyerler katıldı. Serginin açılış kurdelesini protokol üyeleri keserken, serginin açılışında ilk olarak İşkur İl Müdürü Yüksel Uçar söz aldı. İşkur olarak son üç yılda 15 bin işsize meslek edindirme kursu verdiklerini ifade eden Uçar, “Manisa Türkiye genelinde işsizlik sayısı en az olan üçüncü il konumunda bulunuyor. Kuyumculuk, Manisa Bezi ve halıcılık gibi kurslarımızla birçok vatandaşımıza meslek kazandırıldı. Talep gelmesi durumunda önümüzdeki yılda Manisa Bezi kursunu yeniden açabiliriz” dedi.

Birlikten Güç Doğar

Göreve geldikleri günden bu yana kurumlarla ve sivil toplum kuruluşları ile sürekli işbirliği içerisinde olduklarının altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Aynı çizgi doğrultusunda bundan sonrada bu işbirliğine devam edeceğiz. Birlikten güç doğar. Bugünde bunun örneğini görüyoruz. Ben bu kursun verilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte bu kurslarımızı daha da çoğaltmak istiyoruz” diye konuştu. Manisa Valisi Bektaş ise bu tür faaliyetlere büyük önem verdiklerinin altını çizerek emeği geçenleri tebrik etti.

Protokol Sergiyi Gezdi

Konuşmaların ardından protokol üyeleri kursiyerlerin hazırladıkları ürünleri inceledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vali Bektaş ve Tugay Komutanı Arslan bazı ürünlerden hediye etti. Ürünleri çok beğenen protokol, kursiyerlere emekleri için teşekkür etti.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız