KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Spor

Manisa Bölgesi Basketbol Takımları Ödüllerini Aldı

Manisa Bölgesi Basketbol Takımları Ödüllerini Aldı

11 Haziran 2016 Saat: 10:12
Manisa Bölgesi Basketbol Takımları Ödüllerini Aldı
Manisa Bölgesi Basketbol Takımları Ödüllerini Aldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Manisa Bölgesi Basketbol Takımları Ödüllerini Aldı

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Manisa Bölgesinde faaliyet gösteren bölge ve ülke çapında derece elde etmiş kulüplere ve ferdi sporculara ödülleri Akhisar Belediye Spor Salonunda verildi.

Akhisar Belediyespor Kulübünün organize ettiği ödül töreni saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini Basketbol’un da spor içerisinde önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman dereceye giren kulüpleri tebrik etti.

Ardından konuşma yapan Basketbol Manisa İl Temsilcisi Nejdet Çöven şu ifadelere yer verdi; “3 Kasım 2015 tarihinde başlayan, 2015-2016 Basketbol sezonu yerel liglerde genç, yıldız, küçük ve minikler kategorisinde erkek ve bayanlar olmak üzere 70 takım toplam 920 basketbolcu 70 hakem görev aldı.

Bunların dışında üniversite bölümler arası basketbol karşılaşmaları, 3x3 basketbol karşılaşmaları, Milli Eğitim Okullar arası basketbol karşılaşmaları, bölge şampiyonaları ve hakem eğitimleri ile yıl boyunca basketbol camiasına görsel ve teknik hizmetler verildi.

Basketbol ailesi olarak geleceğimiz olan gençlerimize hizmet vermekten mutluluk duymaktayız. Yine özlemini çektiğimiz klasman takımlarının sayısını arttırmaya yönelik büyük gayret gösteriyoruz. Siz velilerimizin desteği ile gelecek sezon daha verimli bir sezon geçirmek için çalışmalarımıza şimdiden başlıyoruz. Her Şey sağlıklı, başarışı, özgüveni yüksek çocuklar yetiştirebilmek için.

Sözlerimin sonunda ilimizde basketbolda katkıları olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü. TBF İl Temsilciliği, kulüplerimiz, hakemlerimiz, antrenörlerimiz, sporcularımız, görevlilerimiz ve sayın velilerimize her türlü yardımlarından dolayı teşekkür eder, gençlerimizin başarılarının devamını dileriz” dedi.

Dereceye Giren Kulüp ve Ferdi sporcular ise şöyle sıralandı;

2015-2016 Manisa Basketbol sezonunda genç erkekler kategorisinde Akhisar Belediyespor il birincisi olurken Salihli Belediyespor ikinci ER-GÜ Spor Kulübü üçüncü oldu.

Genç kızlar kategorisinde Kocatürk Koleji Spor Kulübü il birincisi olurken Arçi Spor Kulübü ikinci Turgutlu Belediyespor üçüncü oldu.

Yıldız erkekler il birincisi Akhisar Belediyespor olurken Manisa Belediyespor ikinci ER-GÜ Spor Kulübü il üçüncüsü oldu.

Yıldız kızlar il birinci Turgutlu Belediyespor A takımı olurken il ikincisi Turgutlu Belediyespor B takımı ve il üçüncüsü Arçi Spor Kulübü oldu.

Küçük erkekler kategorisinde Akhisar Belediyespor il birinci olurken Manisa Belediyespor ikinci ve Arçi Spor Kulübü üçüncü oldu.

Küçük kızlar kategorisinde Turgutlu Belediyespor A takımı il birincisi olurken Arçi Spor Kulübü ikinci ve Turgutlu Belediyespor B takımı il üçüncüsü oldu.

Küçük erkekler B kategorisi il birincisi ER-GÜ Spor Kulübü olurken Akhisar Belediyespor ikinci ve Salihli Belediyespor üçüncü oldu.

Minik kızlar kategorisinde İhsan Erturgut Spor Kulübü il birincisi ve Turgutlu Belediyespor il ikincisi oldu.

Minik erkekler kategorisinde Akhisar Belediyespor birinci, Yeni Yıldızlar Spor Kulübü ikinci ve Salihli Belediyespor üçüncü oldu.

Minik erkekler B kategorisinde ER-GÜ spor kulübü il birincisi olurken Sekiz Eylül Spor Kulübü ikinci, İhsan Erturgut Spor Kulübü üçüncü oldu.

2015-2016 Manisa Basketbol sezonu bireysel sporcu ödüllerinde genç erkekler kategorisinde En İyi Guard Salihli Belediyesporlu Hasan Sucu, En İyi Forvet ER-GÜ Spor Kulübünden Mehmet Türkoğlu, En İyi Pivot Akhisar Belediyespor’dan İlhan Bizer ve Most Valuable Player (MVP) Akhisar Belediyesporlu Yavuz Koça oldu.

Yıldız Erkekler kategorisinde En İyi Guard ER-GÜ Spor Kulübünden Yiğithan İldaş, En İyi Forvet Akhisar Belediyespor’dan Berkay Koçak, En İyi Pivot ER-GÜ Spor Kulübünden Cemal Türkoğlu ve MVP Akhisar Belediyespor’dan Furkan Menekşe oldu.

Küçük Erkekler kategorisinde En İyi Guard Akhisar Belediyesporlu Burakcan Çalışkan, En İyi Forvet Akhisar Belediyesporlu Alperen Arabacı, En İyi Pivot yine Akhisar Belediyesporlu Berke Karakuş olurken MVP Arçi Spor Kulübünden Eray Demir oldu.

Genç Kızlar kategorisinde En İyi Guard Kocatürk Kolejinden Emine Çetinkaya, En İyi Forvet Arçi SK’dan Fulya İregör, En İyi Pivot Kocatürk Kolejinden Tuğba Berna Başgülcü olurken MVP ise Kocatürk Kolejinden İrem Türkyılmaz oldu.

Yıldız Kızlar kategorisinde En iyi Guard Turgutlu Belediyespor’dan Eda Öz, En İyi Forvet Turgutlu Belediyespor’dan Büşra Kesim, En İyi Pivot Arçi SK’dan Beste Karasu ve MVP Turgutlu Belediyespor’dan Aynur Özden oldu.

Küçük Kızlar kategorisinde En İyi Guard Turgutlu Belediyespor’dan Kamile Kübra Gürbüz, En İyi Forvet yine Turgutlu Belediyespor’dan Merve Ar, En İyi Pivot Turgutlu Belediyespor’dan Deniz Şahin ve MVP Arçi SK’dan Nilay Çayır oldu.

Küçük Erkekler B kategorisinde En İyi Guard Akhisar Belediyespor’dan Zeki Enes Günay, En İyi Forvet ER-GÜ SK’dan Eftal Coşkun, En İyi Pivot Akhisar Belediyespor’dan İbrahim Efe Güler ve MVP ER-GÜ Sk’dan Yarkın Bencik oldu.

Minik Erkekler kategorisinde En İyi Guard Yeni Yıldızlar SK’dan Armağan Oğuz, En iyi Forvet Salihli Belediyespor’dan Kaan Çelik, En İyi Pivot ER-GÜ SK’dan Efe Kaan Mor ve MVP Akhisar Belediyesporlu Zekin Enes Günay oldu.

Minik Erkekler B kategorisinde En İyi Guard ER-GÜ SK’dan Arda Salur, En iyi Forvet Sekiz Eylül SK’dan Ömer Çelik, En İyi Pivot Sekiz Eylül SK’dan Erden Sencir ve MVP ER-GÜ Sk’dan Efe Özpala oldu.

 



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız