KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Manisa’da 19 Mayıs Coşkusu

Manisa’da 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs 2016 Saat: 13:32
Manisa’da 19 Mayıs Coşkusu
Manisa’da 19 Mayıs Coşkusu
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Manisa’da 19 Mayıs Coşkusu

Akhisar Metronom haber Ajansı – MHA

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Manisa’da da coşkuyla kutlandı. Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Cumhuriyet Meydanına yapılan yürüyüşle başlayan program Cumhuriyet Meydanında halk oyunları ve spor gösterileri tamamlandı. Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman’ın konuşması Berrin Aktaş tarafından duyma engelli vatandaşlar için işaret diliyle de anlatıldı.

Manisa’daki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden Cumhuriyet Meydanına yapılan yürüyüşle başladı. Cumhuriyet Meydanında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman’ın Milli Egemenlik Anıtına Çelenk sunmasıyla devam eden kutlama programına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam edildi. Milli Egemenlik Anıtı önündeki törenin ardından Meydanda kurulan platformda bayram kutlamaları gerçekleştirildi.

Törene Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman gençlere yönelik yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Asım’ın nesli olan genç kardeşlerim, birlik ve bütünlüğümüze yönelik her türlü saldırı veya tehdit karşısında daha fazla kenetlenerek hiç kimsenin hangi amaçla ve ne şekilde olursa olsun huzur ve güvenliğimizi bozmasına fırsat vermemeliyiz. Zaman bendedir ve mekan bana emanettir şuurunda olan genç kardeşlerim; dünyayı iyi okuyun, geleceğimizi vatanaımızı iyi koruyun. Çünkü insan kökü olmadan, vatan olmadan vücut bulamaz, nefes alamaz. Bayrağını indirmeyen, ezanını dindirmeyen genç kardeşlerim şunun iyi bilinmesi gerekir. Ay yıldızlı bayrağımızın altında hepimizin bir ve bütün olarak yaşamasına imkan sağlayan tüm kurumlarıyla dimdik ayakta olan devletimiz gelen saldırılara karşı temel değerlerini korumaya sonuna kadar kararlıdır. Bu durumun sonsuza kadar devam edeceğinden hiç kimsenin şüphesi  olmasın.”

Turgutlu Halk Eğitim Merkezinde üç senedir işaret dili öğretmenliği yapan ve Manisa’daki gençlik merkezlerinde gençlere işaret dili kursu veren Berrin Aktaş ise Savaş Duman’ın konuşmanı işaret diliyle anlatarak duyma engelli vatandaşlara kolaylık sağladı. Kutlama programı halk oyunları, modern dans ve sporcuların gösterileri ile sona erdi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız