KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Asayiş

Manisa İl Emniyet Müdüründen Sürücülere Önemli Uyarılar

Manisa İl Emniyet Müdüründen Sürücülere Önemli Uyarılar

20 Kasım 2014 Saat: 11:31
Manisa İl Emniyet Müdüründen Sürücülere Önemli Uyarılar
Manisa İl Emniyet Müdüründen Sürücülere Önemli Uyarılar
DAYIOĞLU KASABI

Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren "Yapılan denetlemelerde bir çok insanın ehliyetsiz motosiklet kullandığını ve kask takmadığını gördük. Manisa merkezde bu durum tamamen düzene girdi. İlçelerimizde de ekiplerimiz uzun süredir basın yolu ile halkımızı aydınlatarak bunun propagandasını zaten yapıyor ve söylüyordu. Ancak bundan sonra artık denetleme zamanıdır" dedi.

Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ise; “Kanunlarda olduğu gibi halkımızın sağlığı, sıhhati için bazı düzenlemeleri ve uygulamaları yapıyoruz. Özellikle Manisa bölgesinde çok trafik kazası olmaktadır ve yaşanan maalesef bu üzücü trafik kazalarında ölen ve engelli duruma düşen bir çok vatandaşımız oluyor. Manisa’ya göreve başladığımız günde 5 kişi motor kazasında öldü. Daha sonraki zamanlarda ise ölenler ve sakat kalanların sayısı giderek artmıştı. Bunun üzerine sayın Vali’miz ile görüşerek kask ile ehliyet zorunluluğu zaten var ama buna rağmen denetlemeye başladık. Yaptığımız denetlemelerde ise bir çok insanın ehliyetsiz motosiklet kullandığını ve kask takmadığını gördük. Manisa merkezde bu durum tamamen düzene girdi. İlçelerde de arkadaşlarımız uzun süredir basın yolu ile halkımızı aydınlatarak bunun propagandasını zaten yapıyor ve söylüyor. Ancak bundan sonra artık denetleme zamanıdır” dedi.

ABARTILI EGZOZ DENETİMLERİ YAPILACAK

 Otomobil ve Motosiklet sürücülerine artık denetleme zamanı geldi diyen Ceren; “Denetleme içinde hiç kimse artık kusura bakmasın. Ehliyetsiz araç kullanarak başkalarının hayatına, canına ve kendi canına zarar vermesini denetleme yaparak engelleyeceğiz. Bu denetlemeler sonucunda ciddi derecede kazalar azalacak Manisa’da olduğu gibi bunun yanında abartılı egsoz gibi motor gürültülerini azaltacağız. Hava filtrelerine bağlanan değişik sistemler iptal edilecek.

CAM FİLMİ ARAÇLARA MÜSAADE EDİLMEYECEK

Orijinal olmamak şartı ile camı filmli olan araçlara müsaade edilmeyecek. Kırmızı ışıkta geçmeleri engelleyeceğiz. Bu durumdan bazı insanlarımız rahatsız olabilir ancak bu denetlemeler doğrultusunda vatandaşın memnuniyetinin çok daha fazla olduğunu düşünüyorum ve bana gelen bilgiler bu şekildedir. Bu uygulamalar ile vatandaşımızın sağlığı, hayatı için çok çok önemlidir ve herkesin kurallara uymasını istiyoruz” İfadesini kullandı.

ÜSTÜ AÇIK ARAÇLARLA İŞÇİ TAŞINMASINA KARŞIYIZ

 Üstü açık araçlarla işçi taşınmasına karşıyız diyen Ceren; ”Yakın zamanda iş ve işçi güvenliği açısından özellikle tarım işçilerinin motor, traktör ve kamyon üzerine istiflenerek tarlalara götürülmesine biz karşıyız. Buna aynı zamanda Belediye’deki park ve bahçelere işçi taşıyan üstü açık araçlarda dahildir. Bunun örneğini Isparta’da gördük çok sayıda vatandaşımız rahmetli olmuştu. Bu durumu ekiplerimiz olarak kontrole tabi tutacağız ve olası bir felaketi önlemiş olacağız. Biz halkın sağlığı ve mutluluğu için varız” diye konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız