KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Manisa’nın En Güzel Fotoğrafı Sende

Manisa’nın En Güzel Fotoğrafı Sende

16 Aralık 2014 Saat: 12:54
Manisa’nın En Güzel Fotoğrafı Sende
Manisa’nın En Güzel Fotoğrafı Sende
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, bir ilki daha gerçekleştirerek Senin Gözünden Manisa 1. Yerel Fotoğraf Yarışması’nın startını verdi. Manisa’nın 17 ilçesiyle birlikte değerlendirilerek kent yaşamına dair tüm güzelliklerin kullanılabileceği yarışma, amatör-profosyonel tüm fotoğrafçıları bekliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından ‘Senin Gözünden Manisa’ adlı fotoğraf yarışmasında geri sayım başladı. Manisa’nın 17 ilçesinin karakteristik özelliklerini ortaya çıkarmak, yüzyıllar boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kentimizi, tarihi ve kültürel yapısı ile doğal güzelliklerini de içine katarak, fotoğrafın görsel gücü ile tanıtmak ve Fotoğraf Sanatı'na katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışma amatör ve profosyonel fotoğrafçılara eserlerini paylaşma imkanı sunuyor.

iNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>KATILIM FORMUYARIŞMA ŞARTNAMESİ 

Manisa’nın Bugünü Geleceğe Taşınacak

Senin Gözünden Manisa adlı ödüllü fotoğraf yarışmasının kentin geleceğine görsel bir bellek kazandıracağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de tüm Manisalı fotoğrafçıları yarışmaya davet etti. Günümüze kadar ulaşmış olan Kybele Kaya Anıtı, Lidya Krallığı’nın merkezi Sard, Yanık Ülke Katakekaumene, Mesir Macunu, Salihli Kirazı, Tarzan, Niobe, Sultani Üzümü, Kırkağaç Kavunu, Akhisar Zeytini gibi kentimizi farklı kılan saymakla bitirilemeyecek özellikler ile yaşama dair pek çok materyalin kadraja girmeyi beklediğini söyleyen Başkan Ergün, “Büyükşehire yakışır projelerimizden biri olan Senin Gözünden Manisa adlı fotoğraf yarışmasını bugün itibariyle başlatmış bulunuyoruz. Amacımız elbette köklü kültürüyle geçmişten günümüze uzanan güzel şehrimize bir kimlik kazadırarak, bugün büyükşehir olmuş kentimizden tüm Türkiye’ye birlik ve beraberlik mesajları vermektir. Bu amaçla yarışmada dereceye girenleri ödüllendirirken, katılan tüm eserleri de Büyükşehir Belediyesi olarak bir kitapta toplayacağız. Bu da elbette bugünkü Manisa’yı geleceğe taşıyacaktır. Bu anlamda Manisamız’ın anlatmakla bitirilemeyecek tüm güzelliklerinin bu yarışma aracılığıyla halkımıza sunacağımıza inanıyorum” dedi.

Sonuçlar Yeni Yılda Açıklanacak

Başta Büyükşehir Genel Sekreteri Halil Memiş olmak üzere Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil,Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç,CPS Canon Professional Services Platinum Üyesi Tolga Tunç Çalışkan, Büyükşehir Basın-Yayın Halkla İlişkiler Şube Müdürü Ahmet Müştak Aydın, Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Pınar Ekmen, DHA Manisa Muhabiri Evren Kasırga, Yeni Asır Akhisar Temsilcisi Kenan Molla veİHA Turgutlu Temsilcisi İlker Uyar’ın yer aldığı jürinin belirleyeceği sonuçlara göre yarışmada dereceye giren 1’inciye CANON 7D kit, 2’nciye CANON 700D kit, 3’üncüye CANON 1200D kit verilecek. 2015 Ocak ayı içerisinde açıklanacak yarışma sonucunda, ödül alan ve yarışmaya katılan fotoğraflar Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı arşivinde saklanarak kitapçık haline getirilecek. 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız