KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Asayiş

Manisa'da Katliam Gibi Kaza 3 Ölü

Manisa'da Katliam Gibi Kaza 3 Ölü

13 Şubat 2016 Saat: 13:15
Manisa'da Katliam Gibi Kaza 3 Ölü
Manisa'da Katliam Gibi Kaza 3 Ölü
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Manisa'da Katliam Gibi Kaza 3 Ölü

HABER MERKEZİ - MANİSA

Menemen yolunda aşırı hız ölümle sonuçlandı. Gece saat 01.30’da Menemen istikametinden Manisa merkeze doğru hız yaptıkları iddia edilen iki araçtan biri yolun bitimindeki Nurettin Akdeniz’in oturduğu eve çaptı.

Çarpmasın etkisiyle deprem olduğunu sanan ev sahipleri ve çocukları kendini zor dışarı attı. Dışarıdaki kazayı gören ev sahipleri tam bir şok yaşadı. Evlerine çarpan aracın içinde üç kişinin öldüğünü fark etti. Bu olay üzerine hemen polise haber veren ev sahipleri, olayın şokunu atlatamadı. Bu kazanın ardından Manisa-Menemen yolunun Belediye Eski Başkanı Adil Aygül döneminde Hafsa Sultan İlkokulu önünden Manisa’ya akıtıldığını belirten mahalle sakinleri, yolun kapatılmasını veya yol güzergahındaki evlerin tümümün kamulaştırmaları yapılarak yolun Manisa-İzmir veya Yeni Çevre Yolu’na bağlanmasını istedi. Değişen büyükşehire yakışmayan bir yol olduğunu belirten Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Eşref Yılmaz ise, “ Menemen-Manisa Karayolu mahalle sakinleri için büyük tehlike arz ediyor. Bunun en bariz örneği dün gece bu yolda yaşananlardır. Gece saat 01.30’da iki aracın yarıştığı iddia ediliyor. Araçlar hızını alamayarak yolun bitimindeki 5048 sokaktaki evin önündeki araca oradan da eve çarpıyor. Büyük bir gürültü ile uyanan ev sahipleri deprem olduğunu sanıyor. Gördükleri manzara karşında hepsi şoka giriyor. Eve çarpan araçta 3 kişi öldü. Evdeki insanlarda ölebilirdi. Nurettin Akdeniz isimli vatandaşımızın evi kullanılamaz hale geldi. Hızı nedeniyle evin balkonuna kadar çıkmış bu araç. Evin içi dışı hasar görmüş. Allah korumuş çok sayıda ölü de olabilirdi. Biz yetkililerden bu yolun ya çevre yoluna yada Manisa-İzmir-Bursa Surat Yolu olarak tabir edilen yola bağlanmasını istiyoruz. Geçmiş dönemde bunun kamulaştırmalarını yapacaklardı. Adil Bey ve Karayolları kamulaştırma bedeli çok çıktı diye yolu Hafta Sultan İlkokulu’nun önünden verdi. Burada çocuklarımızda tehlikede. Çok sayıda kaza meydana geliyor. Bülent Kar döneminde yine bir şey yapılmadı. Menemen Yolu’nun bitiminde hiçbir uyarıcı levha yok, bu yolun şehir dışına çıkması gerekiyor. Bu yolun acilen çevre yoluna bağlanması gerekiyor. Yoksa burada daha çok insan ölecek. Bunun vebali ağır olur. Bunun vebalini kimse ödeyemez” diye konuştu.
Kazanın meydana geldiği 5048 sokaktaki Nurettin Akdeniz’in komşuları ve yakınları ise Muhtar Yılmaz gibi tepkilerini dile getirerek, yolun kapatılması veya başka yerden verilmesini istedi. Kazanın yaşandığı evinin önüne gelen Nihat Eryılmaz, Halil Şafak ve İsmail Çetin’in eşi ve yakınları sinir krizler geçirdi. Olay yeri inceleme ve trafik ekipleri ise yolda ölçümler yaparak kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Ölen 3 kişinin cenazesi ise İzmir’e Adli Tıp’a gönderildi. Kaza yapan araç ise kaza mahallinden çekildi. Kazanın şokunu atlatamayan Nurettin Akdeniz ve yakınları ise kaza nedeniyle hem içi hem dışı hasar gören evlerine girmeye korkuyor.Kaynak: Manisa Gündemi



Fotoğraflar: Manisagundemi.com

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız