KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Spor

Manisalı Yavru Kartallara Beşiktaş’tan Jest

Manisalı Yavru Kartallara Beşiktaş’tan Jest

12 Aralık 2014 Saat: 18:42
Manisalı Yavru Kartallara Beşiktaş’tan Jest
Manisalı Yavru Kartallara Beşiktaş’tan Jest
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Büyük Beşiktaşlılar Derneği ev sahipliğinde Manisa’ya gelen Beşiktaş’ın eski as başkanlarından Levent Erdoğan, Organize Sanayi İlkokulu öğrencilerine forma, tişört ve top hediye etti. Pek çok farklı ilden Beşiktaş Dernek yöneticilerinin de yer aldığı organizasyon, Kara Kartallı çocuklara keyifli anlar yaşattı.

Sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye’nin pek çok noktasındaki taraftarlarla bir araya gelen Beşiktaş Kulübü yöneticileri, bu kez Manisa’ya geldi ve ilkokul öğrencilerine hediye jestinde bulundu. Manisa Büyük Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Barış Kartal, yönetim kurulu üyeleri Onur Pabuççuoğlu, Aylin Askingil, Ümit Yeşilova, Murat Taşkıran, Serdar Yazan, Sadık Şarkdağ, Fatih Sevindik’in ev sahipliğinde başta Beşiktaş’ın eski as başkanlarından Levent Erdoğan olmak üzere, İstanbul Kapalı Çarşı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Kurtuluş, Silivri Kartallar Derneği Başkanı Faruk Bellekoğulları, Kadıköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İsmet Aydınlı, Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Yaşar İnan, Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Suphi Aktuğ, Akhisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Dr. Uğur Halaza ile pek çok kulüp ve dernek yöneticisi Organize Sanayi İlkokulu’nu ziyaret etti.

Beşiktaşlı Çocuklardan Kartal Kanadı Pozu
Organize Sanayi İlkokulu Müdürü Kemal Akbaba tarafından karşılanan Beşiktaş Heyeti, Beşiktaşlı çocuklarla bir araya geldi. Temsili bir sınıfta heyeti tezahüratlarla karşılayan çocuklar, kendilerine hediye edilen tişörtleri giydi. Okul müdürü Akbaba’ya futbol topunu, sınıf öğretmeni Nagihan Dirik’e ise Beşiktaş Forması’nı teslim eden eski as başkan Levent Erdoğan, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Manisa’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Okul müdürü Akbaba da kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, hediyeleri için okul yönetimi ve öğrenciler adına teşekkür etti.

Önemli Olan Spor Sevgisini Aşılamak
Manisa Büyük Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Barış Kartal ise önemli olanın çocuklara spor sevgisini aşılamak olduğunu ifade ederek, Beşiktaş sevgisiyle büyüyen çocukları ileride Beşiktaş Kulübü’nün tüm spor dallarında görmek istediklerini ifade etti. Teslim töreninde Beşiktaş forması, tişört ve top hediyelerini mutlulukla karşılayan çocuklar da Beşiktaş Heyeti’ne teşekkür etti. Özel öğrencilerin yer aldığı sınıfı da unutmayan Beşiktaşlı heyet, ziyaretleri ve hediyeleriyle çocuklara ayrı bir moral kaynağı oldu. Organize Sanayi İlkokulu’ndaki organizasyon, Beşiktaş taraftarlarının en beğenilen ‘Kartal Kanadı’ hareketini yaparak objektiflere poz veren Yavru Kartallar’ın hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız