KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

MASKİ Hizmetleri Sorunsuz İlerliyor

Maski Hizmetleri Sorunsuz ilerliyor

20 Ağustos 2014 Saat: 15:02
MASKİ Hizmetleri Sorunsuz İlerliyor
MASKİ Hizmetleri Sorunsuz İlerliyor
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, MASKİ’nin devir-teslim ve tahsilat işlemleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Manisa merkezinde PTT ve 13 banka ile ödemeler konusunda anlaşma sağlandığını belirten Bilgen, tüm işlemlerin sorunsuz ilerlemesi için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte yaklaşık 2 ay önce kurulan MASKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarına hız verdi. Kurumun çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulunan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen “MASKİ olarak 2 aydır hizmet vermeye başladık. Bu 2 ay içerisinde önce Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunsuz olarak su faturalarını yatırmalarını sağladık. Merkezde tüm banka şubeleri tahsilatı yapıyor. 13 tane bankayla anlaşma yaptık buna PTT de dahil. Ondan sonra ilk iş Soma ilçesinden başladık. Soma ilçesinin tahsilatı yaklaşık bir ayı geçti, 15 Temmuz’dan beri Soma’da tahsilatı hızlı bir şekilde, sorunsuz yapıyoruz. Vatandaşların bu güne kadar hiçbir şikayeti ulaşmadı. Geçtiğimiz haftadan beri Akhisar ilçesinde su tahsilatı MASKİ tarafından yapılıyor, orada da herhangi bir sorunla karşılaşmadık” dedi.

Devir işlemleri devam ediyor

Vatandaşların MASKİ hizmetlerine yoğun bir ilgisi olduğunu, ilçe koordinasyon merkezlerine neredeyse akın edip tahsilatlarını yaptırdıklarını belirten Bilgen, “Onun haricinde ilk etapta devralacağımız Saruhanlı, Kırkağaç, Gördes, daha sonra Ahmetli, Turgutlu, Salihli gibi devam edilecek. Gördes ve Demirci aynı anda da geçebilir. Koordinasyon merkezi binalarımızın hazır olmasına müteakip hemen arka arkaya devir alma işlemlerimiz hızlanacaktır. Ben inanıyorum ve ümit ediyorum ki yakın gelecekte Manisa’nın tüm ilçelerinde vatandaşlarımız su fatura bedellerini sorunsuz olarak ödeyeceklerdir” dedi.

İl genelinde 170 bölgede ödeme noktası oluşturulacak

MASKİ ile Aktif Bank arasında özel bir anlaşma yapıldığını da sözlerine ekleyen MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, “Aktif Bank, tüm Manisa il ve ilçelerinde 170 noktada ödeme noktası oluşturacak, vatandaşımız dolmuşa otobüse binmeden ilçe merkezine veya şehir merkezine gitmeden bu noktalardan rahatlıkla ödemelerini yapabileceklerdir. Bizim arzumuz şu yöndedir. Özellikle eski dönemde belde belediyesi olan ve köy olan, şimdi mahalle olarak adlandırdığımız bu yeni yerleşimlerde vatandaşlarımızın PTT şubelerine ya da ödeme noktalarına rahatça ulaşmalarını ve sorunsuz para yatırmalarını sağladık. Kendileri hiç sıkılmadan ve yorulmadan paralarını yatırmaları gerekiyor. Bunu yapabilirlerse biz de mutlu oluruz. Çünkü faturalar üst üste biriktiğinde miktarları büyüyecek, gecikme cezaları oluşacak bunların olmasını istemiyoruz” diye konuştu.

Hedef modern çalışma temposu

Vatandaşların gördüğü eksiklikler noktasında MASKİ’yi bilgilendirmesini de isteyen Bilgen, “Herhangi bir sorun olduğunda vatandaşlarımız doğrudan bizi arayabilirler, bizden bilgi talebinde bulunabilirler. Özellikle bankalarla ilgili tahsilatta sorun olan vatandaşlarımızın hiç çekinmeden MASKİ’yi aramalarını ve MASKİ’yi bilgilendirmelerini özellikle istiyoruz. Bu devir teslim işlemlerinin hızla yapılmasında bize son derece yardımcı olan ilçe belediyelerinin Sayın Başkanlarına ve çalışanlarına da şükranlarımızı iletiyoruz. Sorunsuz devir teslim işlemlerini yapıyoruz bu konuda bize yardımcı olan bütün teknik ekibimize de teşekkür ediyoruz. Bizim bundan sonraki dönemde Manisa halkını kolaylaştıracak ödeme noktalarıyla beraber daha huzurlu, daha çağdaş, daha modern bir çalışma temposu ve hızı yakalama amacındayız. Bunu hep beraber yaşayacağız, bu güzel çalışma ortamını hep beraber Manisa’ya tattıracağız. Hedefimiz bu” dedi.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız