KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

MASKİ İçme Suyu Terfi Hatlarını Yeniliyor

MASKİ İçme Suyu Terfi Hatlarını Yeniliyor

25 Kasım 2014 Saat: 10:35
MASKİ İçme Suyu Terfi Hatlarını Yeniliyor
MASKİ İçme Suyu Terfi Hatlarını Yeniliyor
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü İçme Suları Dairesi Başkanlığı, içme suyu terfi hatlarını yenileme çalışması başlattı. Bu kapsamda Selendi ilçesi Rahmanhacılar Mahallesi’nin içme suyu terfi hattı, MASKİ tarafından yenilendi. Çalışmayla su kayıp ve kaçaklarının önlenerek, mahalleye yetecek su verilebileceği belirtildi.

Selendi ilçesi Rahmanhacılar Mahallesi’nde gerçekleştirilen içme suyu terfi hattı çalışmaları hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suları Daire Başkanı Nurettin AYTEKİN, “Geçmiş yıllarda Mülga Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi tarafından yapılan içmesuyu tesislerinin bir program dahilinde yenilenmesi için çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda özellikle terfi hatlarındaki çelik boruları polietilen borularla değiştirerek mevcut içme suyu hattını yeniledik. Yenileme çalışmaları ile hem su kalitesini arttırmak hem de su kayıp ve kaçaklarını en düşük seviyeye indirmeyi hedefliyoruz. Bu çalışmalar kapsamında programa alınan Selendi Rahmanhacılar Mahallesi içme suyu terfi hattına bin 400 metre polietilen boru döşeyerek Rahmanhacılar Mahallesi’nin içme suyu hattını yeniledik. Bu sayede su kayıp ve kaçaklarını önleyerek mahalleye yetecek su verebileceğiz” diye konuştu.

Su sorunumuz bitti

MASKİ’nin hayata geçirdiği çalışmanın mahalleyi su sıkıntısından kurtaracağını ifade eden Rahmanhacılar Mahalle Muhtarı İsmail Kahraman, “MASKİ’nin bu çalışması sayesinde su kıtlığı sorunu yaşamayacağız. Mahallemize hayat verecek olan bu talebimizin yerine getirilmesi için talimat veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’a ve talebimizi MASKİ’ye ileten Selendi Belediye Başkanımız Nurullah Savaş Bey’e ve MASKİ çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız