KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

MASKİ Köprübaşı’nda Hizmette

MASKİ Köprübaşı’nda Hizmette

16 Eylül 2014 Saat: 11:59
MASKİ Köprübaşı’nda Hizmette
MASKİ Köprübaşı’nda Hizmette
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa ilçelerindeki devir işlemlerine hızla devam etti. Bu kapsamda Köprübaşı ilçesinin su tahsilat ve tüm işlemlerini devralan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, hizmetlerin il bütününde tüm vatandaşlara en iyi şekilde ulaştırılacağını söyledi.

Kurulumunu tamamlamasıyla birlikte ilçelerdeki su tahsilat ve yatırım işlemlerini bünyesine alan MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesinde de çalışmalarını tamamladı. Köprübaşı ilçesinin su tahsilat ve yatırım işlemlerinin MASKİ bünyesine geçtiğine dair prosedürler, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen’in katılımıyla gerçekleşti. MASKİ hizmetlerinin tüm il genelinde vatandaşlara en iyi şekilde ulaştırılması için çalıştıklarını belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, devir işlemlerinin gerçekleşme sürecine kadar kendilerine destek veren ilçe belediyelerine ve belediye başkanlarına teşekkür etti.

Hedef en kısa sürede en iyi hizmet

Kırkağaç, Gölmarmara ve Demirci ilçelerinin de kısa süre içerisinde devir işlemlerinin gerçekleşeceğini ifade eden Bilgen, “Hedefimiz tüm ilçelerimizin işlemlerini tamamlayıp, Manisa’mıza en iyi şekilde hizmetlerimizi sunabilmektir. Anlaşmalı olduğumuz 18 bankanın yanı sıra PTT şubelerinden de vatandaşlarımız ödemelerini yapabiliyorlar. Ayrıca internet sitemiz üzerinden de vatandaşlarımız ödeme yapabiliyor. Tüm vatandaşlarımıza en kısa sürede, en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız