KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

MASKİ Susuz Mahallelere Hayat Verdi

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Zeytinliova ve Kula’nın Şeritli Mahallesi’ndeki sulama ve içme suyu sıkıntısını bitirdi.

31 Ekim 2014 Saat: 15:30
MASKİ Susuz Mahallelere Hayat Verdi
MASKİ Susuz Mahallelere Hayat Verdi
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Zeytinliova ve Kula’nın Şeritli Mahallesi’ndeki sulama ve içme suyu sıkıntısını bitirdi. Yapılan çalışmalar nedeniyle MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür eden vatandaşlar, sorunlarının kısa sürede çözülmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Akhisar’a Bağlı Zeytinliova Mahallesi’nde mevsimin kurak olmasıyla birlikte su seviyelerinin aşırı düşmesi, su rezervinin azalması nedeniyle Zeytinliova’da zeytin hasat ve işleme yoğunluğundan dolayı su kullanımının artması gibi nedenlerden içme suyunun yetersiz gelmesiyle su sıkıntısı ortaya çıktığı belirtildi. Oluşan içme suyu problemi, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmayla aşıldı. Yaşanan su sorununu MASKİ’ye dilekçe ile bildirdiğini belirten Zeytinliova Mahallesi Muhtarı Ahmet Nalçaoğlu, “MASKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri hemen gelip mahallemizde incelemede bulundu. Yapılan çalışma sonucunda su problemimiz çözüme kavuştu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere MASKİ yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kula Şeritli Mahallesi de içme suyuna kavuştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), Kula’ya bağlı Şeritli Mahallesi’nin de içme suyu sorununu çözüme kavuşturdu. Şeritli Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suları Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, “Şeritli Mahallesi, geçmiş yıllarda yapılan 2 adet sondajdan su temin ediyordu. Ancak kurak geçen mevsim nedeniyle mahalleye su sağlayan bu sondajlardan yeterli su alınamadığı için yeni bir sondajdan bin 500 metrelik yeni boru döşenerek mahalleye yetecek miktarda su temin ettik” dedi.

Muhtardan teşekkür

Mahallelerinin içme suyu problemini çözüme kavuşturmalarından dolayı teşekkür eden Şeritli Mahallesi Muhtarı Hasan Karakoyun, “Mahallemizin içme suyu sorununun çözüme kavuşmasından dolayı mahalle halkı olarak çok mutluyuz. Sevincimize ortak olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’a, sorunumuzu Büyükşehir’e ileten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a ve tüm MASKİ personeline mahalle halkımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız