KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

MASKİ Tanıtım Toplantılarına Kırkağaç’ta devam etti

MASKİ Tanıtım Toplantılarına Kırkağaç’ta devam etti

10 Ekim 2014 Saat: 16:09
MASKİ Tanıtım Toplantılarına Kırkağaç’ta devam etti
MASKİ Tanıtım Toplantılarına Kırkağaç’ta devam etti
DAYIOĞLU KASABI

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) ilçelerde gerçekleştirdiği tanıtım toplantılarına Kırkağaç ile devam etti. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Kırkağaç Gelenbe Mahallesi’ndeki arıtma tesisinin yakın zamanda faaliyete geçeceğini belirtti.

Büyükşehir yapılanmasını hızla sürdüren MASKİ ilçelerde sürdürdüğü tanıtım toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda Kırkağaç ilçesini ziyaret eden MASKİ heyeti, Kavun Otel’de muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, MASKİ Plan Proje Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, MASKİ İçme Suları Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, MASKİ Kırkağaç Sorumlusu Mustafa Tıpırtın ve yetkililer katıldı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Kırkağaç ilçesinde bulunan Arıtma Tesislerinin, temel sorunlarının çok kolay aşılacağını belirterek, “Su problemi her ilçemizde var. Çünkü yapılanma olmadığından bu sorunlar var ama biz bu problemleri hızlı bir şekilde çözeceğiz” diye konuştu.

Sorunlarda tek adresiniz MASKİ

Yapılanma sürecinin hızlı ve verimli geçtiğini belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “Her ilçede de belirttiğimiz gibi artık sorunların tek çözüm merkezi MASKİ olacak. Su ile ilgili tüm sorunlar tek bir çatı altında toplanacak. Neyi nereden isteyeceğiniz konusunda bilmeniz gereken en önemli nokta budur” dedi.

Altyapının yenilenmesi lazım

Karşılaşılan temel problemlerin ne olduğunu çok iyi bildiklerini belirten Başaran, “MASKİ olarak ele almamız gereken sorunların başında altyapı yetersizliği geliyor, plan ve projeye dayalı bir kanalizasyon sistemimiz yok. Öncelikli çözmemiz gereken sorun, mahallelerde altyapıyı oluşturmak, kanalizasyon sistemini kurmak ve şebekeleri toplayarak arıtma tesisleri kurmak olacak. Kırkağaç ilçemizdeki Gelenbe Mahallesi’nde bulunan arıtma tesisimizde yakın zamanda faaliyete geçecek” diye konuştu.

Sıkıntılar dinlendi

Tek tek söz alan mahalle muhtarlarının şikayetlerini ve sorunlarını dinleyen MASKİ heyeti özellikle depoların bakıma ihtiyacı olması, depoların dışarıdan bir tehlikeye maruz kalmaması için çevre önlemlerinin arttırılması ve klor cihazlarının yenilenmesi gibi problemlerin hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi. Ardından MASKİ heyeti Büyükşehir Kırkağaç hizmet binasını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız