KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Magazin

Metronom İkinci Kez Dinleyicileriyle Buluştu

Metronom İkinci Kez Dinleyicileriyle Buluştu

13 Eylül 2014 Saat: 18:02
Metronom İkinci Kez Dinleyicileriyle Buluştu
Metronom İkinci Kez Dinleyicileriyle Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Radyo Metronom Programcılarından Bahar Başaran’ın hayata geçirdiği Metronom Köylerde projesi kapsamında, Metronom ikinci kez dinleyicileri ile buluştu.

Metronom Yayıncılık, Radyo Programcısı Bahar Başaran, Kartal Şahin ve Burak Düztaş, Radyo Metronom Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hatice Cıbır ve Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Düztaş ile birlikte, Çanakçı, Yukarı Dolma (Dolmadeğirmen 1) ve Yaykın Güzergahında bulunan dinleyicilerini ziyaret etti.

Metronom yayıncılığın, Mahallelerde ki dinleyicilerinin sorunlarını dinlemek, programlar hakkındaki eleştirilerini almak, istek öneri ve şikayetlerini dinlemek amacıyla başlattığı proje kapsamında bu kez Yaykın, Çanakçı ve Yukarı Dolma (Dolmadeğirmen1)’yı ziyaret ederek dinleyicileri ile buluştu. Ziyaretlerin ilk durağı Çanakçı Mahallesi oldu. Çanakçı Mahalleli dinleyici Halis’i ziyaret eden Ekibi karşılayan Halis ve Ailesi, Metronom Radyo’nun kendilerini ziyaret etmelerinden memnun olduklarını dile getirdiler. Programlar hakkında değerlendirmeler yapan Çanakçı’lı dinleyiciler yayınlardan memnun olduklarını ve istekte bulundukları şarkılar ile kendilerini ifade ettiklerini söylediler.

Çanakçı’lı Kemal’in evine ziyarete giden Metronom Ekibi’ni Çanakçı Mahallesi Muhtarı’da ziyaret etti. Çanakçı Mahallesi’nin ardından Radyo programı aracılığı ile Metronom Radyo Ekibini misafir etmek isteyen Yukarı Dolma’dan Hatice ziyaret edildi.

Projenin ikinci ayağının oluşmasına en çok katkı sağlayan Yaykın Mahallesi ise 3. durak oldu. Yaykın Mahallesi’nden Radyo Metronom’u dinleyen ve istekleri ile Yaykın Mahallesi’ni adeta fenomen haline getiren Resul, Yaykın Mahallesi gençleri ve ailesi ile birlikte Metronom Radyo Ekibini karşıladı.

Radyo Metronom ve Metronom Haber Ajansı ekibi’ne ziyaret edilen her hanede ikramlarda bulunuldu. Metronom Radyo programcılarından Bahar Başaran, Mahallelilerdeki dinleyicilerinin çok cana yakın olduklarını ve kısa sürelide olsa ziyaret ettikleri her hanede kendilerine ikramlarda bulunulduğunu ifade ederek, kendilerini bu derece saygıyla ağırlayan Çanakçı’dan Halis ve Ailesine, Çanakçı’dan Kemal ve Ailesine, Çanakçı Mahallesi Muhtarı’na, Yukarı Dolma’lı Hatice ve Ailesine, Özellikle Projenin ikinci ayağının oluşmasına büyük destek veren Yaykın Mahallesi’ne teşekkür ettiğini, projenin geleneksel bir hal alarak devam etmesi için çalıştıklarını açıkladı.

Radyo Metronom Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Düztaş; “Mahalleleri ziyaret ederek dinleyicilerimiz ile buluşmaktan çok mutluyuz. Dinleyicilerimiz yayınlara gönderdikleri smsler ile radyomuz ve ekibini ziyaret etmek istediklerini belirttiler. Bizde Radyo Metronom ve Metronom Haber Ajansı olarak kendilerini ziyaret ettik. Ziyaretlerde sağolsunlar çok iyi ağırladılar, ancak yollar çok kötü, Tabelalar paslanmış yol ayrımlarında mahalleleri Akhisar’lı olduğumuz halde zor bulduk. Bir an önce yol ayrımlarında ki tabelaların yenilenmesi gerekiyor” şeklinde açıklama yaptı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız