KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

MHP Akhisar’dan, Ramazan Ayında Bir İlk

MHP Akhisar’dan, Ramazan Ayında Bir İlk

11 Haziran 2016 Saat: 17:21
MHP Akhisar’dan, Ramazan Ayında Bir İlk
MHP Akhisar’dan, Ramazan Ayında Bir İlk
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

MHP Akhisar’dan, Ramazan Ayında Bir İlk
Haber Merkezi
Milliyetçi Hareket Partisi MHP Akhisar İlçe Teşkilatı olarak Ramazan ayında iftar yemeği vermek yerine ihtiyaç sahiplerine maddi yardım yapmaya karar verdi.  Bu amaçla “Hilal Kart Ramazan Hediye  Çeki” hazırlayan Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar ilçe teşkilatı yaklaşık 200 adet  “Hilal Kart Ramazan Hediye  Çeki” Kadın kolları Dilek Çabuk ve arkadaşları tarafından ulaştırılmak üzere ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.
MHP Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu Ramazan ayında iftar yemeği vermek yerine yardıma ihtiyacı olanların ihtiyacını gidermek daha faydalı olacağını ifade ederek ; "MHP Akhisar İlçe Teşkilatı olarak Ramazan ayında iftar yemeği veya daveti vermek yerine, gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanların ihtiyaçlarını gidermeye karar verdik. Bunun içinde yaklaşık 200  adet “Hilal Kart Ramazan Hediye  Çeki”, gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanlara ve her hangi bir siyasi ayrım gözetmeden ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya karar verdik” dedi.
Yardımlaşmanın Müslümanlığın en başta gelen gereksinimlerinden olduğuna dikkat çeken MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, “Ramazan ayını yaşadığımız şu mübarek ayda yardım duygularımız hat safhalarda oluyor. Hayırsever tüm vatandaşlarımızı yardımlaşmaya davet ediyoruz. Partili partisiz her ihtiyaç sahibinin üzerine düşeni yapması gerekli. Çünkü bölgemizde çok sayıda ihtiyaç sahibi aile yardımlar beklemektedir. “Hilal Kart Ramazan Hediye  Çeki” çalışmamızda emeği geçerlerden Allah razı olsun. Herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
MHP Akhisar İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, Hilal Kart Ramazan Hediye  Çeklerini belirlenin ihtiyaç sahibi ailelere gece gündüz demeden ulaştırmaya devam ediyor.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız