KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

MHP Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Hayrı

MHP Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Hayrı

27 Temmuz 2016 Saat: 19:39
MHP Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Hayrı
MHP Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Hayrı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

MHP Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Hayrı

Haber Merkezi -MHA

Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Başkanlığı tarafından darbe girişiminde şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlar için İlçe Binasında lokma hayrı yapıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği lokma hayrına  

MHP Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu,Yönetim kurulu üyeleri Kadın Kolları Başkanı Dilek Çabuk,Ülkü Ocakları Başkanı Çağlar Arabacı ve yönetim kurulu, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Şaban Şakrak, Türk Eğitim Sen Akhisar Şube Başkanı Cihan Küçükaydın,Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş,Mahalle ve köy muhtarları, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı,Ak Parti İlçe Başkanı İ.Hakkı Senyiğit,Ve Yönetim kurulu üyeleri, Akhisar Mermerciler Kooperatifi başkanı Recep Kalın Akhisar Muharip Gaziler Derneği Başkanı Suat Taryan, ve çok sayıda davetli Vatandaşlar Katıldı.

Lokma hayırında Edilen duanın ardından Konuşan Akhisar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu  Saygı Değer Misafirler Darbenin önlenişinde büyük payı olan basınımızın Kıymetli Temsilcileri, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Adına yapmış olduğumuz lokma hayırına hoş geldiniz. Ülkemizde Başbakanları asacak kadar ağır sonuçlar doğuran darbe eğilimleri belliki halen Aşılamamıştır.Türkiye 100 yıllık parlementer tecrübesi ve 60 yıllık çok partili demokrasi ile birikim sahibi bir ülkedir.Ancak ülkemizde 15 Temmuz gecesi klasik darbe hastalığı yeniden nüksetmiştir. Üstelik diğer darbeler için çeşitli kılıflar uydurulurken bu darbe için hiçbir gerekçe de bulunamamıştır.2016 Türkiye si Korkunç bir darbe girişimine sahne olmuştur. Darbecilerin milli iradeyi hiçe sayan eğilimleri bir tü rlü değişmemiştir. Ancak Türkiye çok değişmiştir. Türk İnsanı ekonomisi medyası ve siyaseti, çok büyük değişiklikler geçirmiştir.

Bu nedenle darbe girişimi duyulduğu andan itibaren toplumun tüm kesimleri tereddütsüz olarak dayanışma içine girmiştir.

Genel Başkanımızın yaptığı Açıklama ile birlikte Parti yöneticilerimizin genel merkezde gelişmeleri takip ettiği sırada Ankara’da bulunan milletvekilimizin süratle parlamentoya giderek darbeye karşı kararlı duruşumuzu orada da sergilemiştir. Yaşanan bu olay bir kez daha demokratik parlementer sistemin önemini ortaya koymuştur.

Bu hain kalkışmanın toplumsal düzeyde yarattığı tarvmanın giderilmesine yönelik çalışmalara bir an önce başlamalıdır.

Milletin verdiği payeyi ,milletin verdiği rütbeyi ve milletin verdiği silahı hainlere kiraya verenler bu milletin askeri olmazlar. Onlar asker kılığına girmiş teröristlerden ibarettir.

Türkiye Cumhuriyeti devleti kimsenin, hiçbir grubum oyuncağı değildir. Bizim devletimize kumpasla, cundayla ve darbeyle ele geçirilmez .

Milliyetçi Hareket partisi olarak darbe karşıtı duruşun yanı sıra Cumhuriyet  ve demokrasi olan inancın başta genel başkanımı olmak üzere bütün üyelerimizle sürdürmeye kararlı bir şekilde devam eden edeceğiz .Bu anlayışla ,siyasi partilerimizin  kararlıklarının yanı sıra parti farkı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın ortaya koyduğu tavırla darbe girişimi başarısızlığa uğramıştır. Güvenlik güçlerinin sağduyulu ve darbeyi önleyici girişimlerinin de altını çizmek gerekir.

Ulusal kurtuluş mücadelesi sırasında Polatlı ‘da top seslerinin mecliste yankılandığı anda mecliste de çalışmalarının sürdüren ve gazi meclis söylemini hak eden Büyük millet meclisi o gece maalesef darbecilerin top atışlarına hedef olmuştur. Gazi meclis o gün milletvekilleriyle bir kez daha gazilik ünvanı hak etmiştir.  Darbe girişimi sırasında mecliste toplanıp ,adeta bir kuvay-i milliye ruha oluşturan tüm milletvekillerimize ,tankların önüne geçip helikopterden açılan ateş ,tanklardan ve uçaklardan atılan bomalar aldırmayıp hayatı pahasına aziz Türk milletinin bekası için mücadele verenlerden Allah bin kez razı olsun.

Yüce Türk Milleti için hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet ,yakınlarına acil şifalar dilerken ,tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum  dedi.

 


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız